MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'den Soyer'e tam kadro destek ziyareti!
Politika
28 Ekim 2022 Cuma 11:25

CHP İzmir'den Soyer'e tam kadro destek ziyareti!

CHP İl Başkanı Yücel ve il yönetim kurulu üyeleri Başkan Soyer'e iktidar cephesinden gelen sert çıkışlar ve İçişleri Bakanlığı'nın 3 ayrı soruşturma izni vermesinin gölgesinde destek ziyaretinde bulundu.
GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü, Avrupa'daki temaslarının ardından kente dönen Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e destek ziyaretinde bulundu. 

CHP İl Başkanı Deniz Yücel ve il yönetim kurulu üyeleri, iktidar cephesinden gelen sert çıkışların ve İçişleri Bakanlığı'nın verdiği 3 ayrı soruşturma izninin gölgesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e destek ziyaretinde bulundu. CHP heyeti Soyer'i Egemenlik Evi'nde tam kadro ziyaret ederek "Yanındayız" mesajı verdi. 

Örgütün Soyer ile bir araya geldiği buluşmada kent ve ülke gündemi hakkında kısa süreli fikir alışverişinde de bulunuldu. 



CHP İl Başkanı Yücel ziyaretin ardından yaptığı paylaşımda, "İl yönetim kurulumuzla birlikte, baskılara, soruşturma tehditlerine, algı oyunlarına boyun eğmeden, İzmir için çalışan, İzmir için yaşayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’i ziyaret ettik. İzmir için yapacak çok işimiz, gidecek çok yolumuz var" ifadelerini kullandı. 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir