MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'den anlamlı buluşma: 'Yaraları birlikte saracağız'
Politika
13 Kasım 2022 Pazar 13:52

CHP İzmir'den anlamlı buluşma: 'Yaraları birlikte saracağız'

CHP İzmir Örgütü depremde yaşamını yitiren 117 kişinin aileleriyle bir araya geldi. CHP İl Başkanı Yücel, "Gidenlerin asla geri gelmeyeceğini de acıların paylaşarak, dayanışarak hafifleyeceğini de çok iyi biliyoruz. İlk gün söylediğimiz gibi yaraları birlikte saracağız" açıklamasını yaptı.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü önemli bir buluşmaya imza attı. 

CHP İl Başkanı Deniz Yücel ve parti yöneticilerinin yanı sıra CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan, İzmir Milletvekilleri Atilla Sertel, Bedri Serter ve Özcan Purçu'nun da katıldığı buluşmada İzmir depreminde hayatını kaybeden 117 kişinin aileleriyle bir araya gelinerek acıya bir kez daha ortak olundu. 

"YARALARI BİRLİKTE SARACAĞIZ"
Bayraklı Belediye Havuz Düğün Salonu'nda gerçekleşen buluşmayla ilgili olarak açıklama yapan CHP İl Başkanı Deniz Yücel, "İzmir depreminde yakınlarını kaybeden depremzede ailelerle bir araya geldik. Gidenlerin asla geri gelmeyeceğini de acıların paylaşarak, dayanışarak hafifleyeceğini de çok iyi biliyoruz. İlk gün söylediğimiz gibi yaraları birlikte saracağız" ifadelerini kullandı. 

CHP İzmir Milletvekili Serter'den de "İzmir depreminde yakınlarını kaybeden depremzede ailelerle İl Başkanlığımızın kahvaltısında bir araya geldim. İlk günden bu yana olduğu gibi dayanışarak acılarımız hafifleyecek ve güçlenerek yaralarımızı daha çabuk saracağız" paylaşımı geldi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir