MENÜ
İzmir 23°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’den çifte teyakkuz: Başkanlar toplanıyor!
Politika
15 Mayıs 2024 Çarşamba 11:46

CHP İzmir’den çifte teyakkuz: Başkanlar toplanıyor!

CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu, önümüzdeki Cuma günü partisinin ilçe başkanlarını 19 Mayıs ve 26 Mayıs gündemleri ile il binasında ağırlayacak. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay’ın 23 Nisan’daki örgüte yönelen katılım serzenişinin ardından iki önemli gündeki etkinliklere yoğun katılım hedefleniyor.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İzmir ilçe başkanları Cuma günü partinin il binasında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve 26 Mayıs’taki büyük emekli mitingi gündemiyle toplanacak.

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu 30 ilçe başkanını il binasında ağırlayacak. Aslanoğlu 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek törene yoğun katılım için ilçe başkanlarına talimat verecek.

26 MAYIS’TA İZMİR’DEN ANKARA’YA 10 BİN KİŞİ İLE ÇIKARMA HEDEFİ!

19 Mayıs’ın ardından 26 Mayıs’ta Ankara’da gerçekleştirilecek büyük emekli mitingi için de İzmir’den Ankara’ya binlerce partili ile gidilmesi hedefleniyor. Cuma günü gerçekleştirilecek toplantıda İzmir İl Başkanı Aslanoğlu ilçe başkanlarına İzmir’den Ankara’ya 10 bin kişi ile çıkarma gerçekleştirmek için çalışmalarını yoğunlaştırma uyarısında bulunacak.

TUGAY’IN 23 NİSAN’DAKİ ÇIKIŞI DİKKAT ÇEKMİŞTİ!

CHP İzmir’deki 19 Mayıs ve 26 Mayıs hazırlığı sürerken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın 23 Nisan’daki törende örgüte, “Bu alan hınca hınç dolmalı, nerede haksızlık varsa karşısında olmalıyız. Buralar sadece yapmış olmak için yaptığımız resmi törenler olmamalı. Bir daha ki bayramlarda buraya sığmayalım” serzenişi sonrası partinin tören ve mitinglerine yoğun katılım için teyakkuza geçildi.

KOTAN ÖZEL’LE YÜRÜYECEK

Öte yandan CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan 2 bin genç ile 19 Mayıs’ta Ankara’da olacak CHP Lideri Özgür Özel’in arkasında yürüyecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir