MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'den yangınlara karşı dikkat çeken çalışma: Araçlara tek tek dağıtıldı!
Politika
24 Ağustos 2024 Cumartesi 13:01

CHP İzmir'den yangınlara karşı dikkat çeken çalışma: Araçlara tek tek dağıtıldı!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, İzmir'de ve Türkiye'de arka arkaya yaşanan orman yangınlarının önlenebilmesi ve farkındalık yaratmak için örnek bir çalışmaya imza attı. 

CHP İzmir il Başkanlığı'nın yaptırdığı ve üzerinde dikkat çeken bir mesaja yer verilen araç kokuları, İzmir'in farklı ilçelerinde sürücülere dağıtıldı. 

Yapılan farkındalık çalışması vatandaşların takdirini toplarken, İzmir'de Fevzipaşa Caddesinde yapılan çalışmalara katılarak araç kokularını il başkan yardımcıları ve CHP Konak ilçe örgütü ile birlikte dağıtan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu "Bir tek vatandaşımızın bu konudaki farkındalığı artırırsak, bir tek ağacın bile kurtulmasına öncülük edebilirsek ne mutlu bize. Orman vatan demek, gelecek demek. CHP olarak geleceğimize sahip çıkıyoruz" dedi. Aslanoğlu sözlerini şöyle sürdürdü; 

DİKKAT ETMEK VE ÖNLEMEK ÖNEMLİ 

Yaşadığımız orman yangınlarının, kaybettiğimiz ağaçlarımızın acısını hala yaşıyoruz. Daha acı olanda bu yangınların çoğunun insan kaynaklı ihmallerden çıkıyor olması. CHP olarak vatandaşlarımızın farkındalığını arttırmak ve daha dikkatli davranmalarını sağlamak için il ve ilçe başkanlıkları olarak şehrimizin ana caddelerinde, sürücülerimize üzerinde " Bir Kıvılcım Yeter Kapkara Bir Yolculuk İçin, Ormanlarını koru Geleceğini Yakma" mesajının bulunduğu araç kokuları dağıttık. Sürücülerimiz ve çalışmamızı gören vatandaşlarımız bu çalışmamızı çok beğendi ve teşekkürlerini iletti. Biz, bu konuda ne kadar farkındalık yaratılırsa orman yangınlarının o oranda azalacağına inanıyoruz. Yangınları önlemek önemli. Bu da ancak bilinçlenme ile sağlanabilir. Bu konuda üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. 

CHP İzmir İl Başkanlığı öncülüğünde yapılan farkındalık çalışmasında Konak, Karşıyaka, Bayraklı, Bornova, Çiğli, Menderes, Bayındır, Tire ve Urla ilçelerinin ana caddelerinde araçlara çam kokulu araç kokuları dağıtıldı.




 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir