MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir gençliğinden anlamlı karar!
Politika
19 Temmuz 2024 Cuma 20:42

CHP İzmir gençliğinden anlamlı karar!

CHP'de yakın zamanda yapılması planlanan il başkanlığı kongresinin isminin Haydar İnanır İzmir Gençlik Kolları İl Başkanlığı Seçimi olarak belirlenmesine karar verildiği duyuruldu.

GERÇEKİZMİR - CHP İzmir’de kadın kollarının ardından gençlik kollarında seçim için geri sayım sürüyor.

Seçim takviminin start alması beklenirken parti İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışanı 32 yaşındaki Haydar İnanır’ın ölümü ile sarsıldı.

İnanır şok intiharının ardından Örnekköy Cemevi’nden gözyaşları ile uğurlanırken CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan anlamlı bir kararı açıkladı.

Önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan il başkanlığı seçiminin isminin Haydar İnanır İzmir Gençlik Kolları İl Başkanlığı Seçimi olarak belirlenmesine karar verildiğini duyuruldu.  

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 İzmirli
 20 Temmuz 2024 Cumartesi 11:10
Çok saçma bir karar. Arkadaşa elbette Allah'tan rahmet diliyoruz. Ama CHP kişilerden uludur. Hiçbir şekilde böyle bir isimlendirme kabul edilemez. Çok istiyorlarsa arkadaşın ismini Gençlik Kolları odasına veya bir toplantı salonuna versinler. Yarın partinin gençlik kollarına emek vermiş bir isim kaybedilirse ne olacak? Ona haksızlık olmayacak mı? CHP'li gençler bence işgüzarlık yapmış.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir