MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'i karıştıran ziyaret: Yeni Yücel krizi!
Politika
1 Ocak 2018 Pazartesi 17:19

CHP İzmir'i karıştıran ziyaret: Yeni Yücel krizi!

CHP İzmir İl Örgütü Pazar günü yapılacak il kongresine kilitlenirken Kocaoğlu'nun il başkan adayı olarak önerdiği Yücel Salı günü il yönetimini ziyaret edecek. İl Başkanı Güven'in aday olup olmayacağı ile ilgili henüz bir açıklama yapmadığı süreçte, Yücel'in aday olarak il binasına gelip yönetimle bir araya gelmek istemesi şaşkınlık yarattı. Bazı yöneticilerin durumu etik bulmayıp ziyarette yer almama kararı aldıkları öğrenildi.

GERÇEKİZMİR - CHP İzmir'de olağan kongre takvimi 7 Ocak Pazar günü Celal Atik Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşecek il kongresiyle tamamlanıyor.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu 'uzlaşı aday' mesaisi sonrası örgüte Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Sözcüsü Deniz Yücel'i il başkan adayı olarak önermişti. 'Tecrübesiz' gerekçesiyle örgütte Yücel ismine tepki yağarken Kocaoğlu'nun örgütü ikna için ilçe turuna çıkması tepkileri daha da arttırmıştı.

Örgütte Yücel krizi yaşanırken krizin dozajını arttıracak bir başka gelişme daha yaşandı. İl başkan adaylığını açıklayan Yücel, il yönetimini ziyaret kararı aldı. İl yöneticilerine Salı günü saat 16.00'da gerçekleşecek ziyaret duyurulurken bu hamle yönetim içinde şaşkınlığa neden oldu. Henüz aday olup olmayacağı ile ilgili resmi bir açıklama yapmayan Asuman Ali Güven'in durumunun belli olmadığı bir ortamda Yücel'in aday olarak yönetimle bir araya gelmek istemesi tartışma konusu oldu. Bazı yöneticilerin kendi aralarında yaptığı görüşmede durumun etik olmadığını savunarak ziyarette yer almama kararı aldıkları öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 EVKA4 LÜ
 2 Ocak 2018 Salı 09:23
benim anlamadığım,daha önce daha mı demokratik bir seçim oluyordu da ve adaylar kendi özgür iradesiylemi çıkıyordu da bizim haberimiz yok.aday olacakları yine büyük başkan seçmiyor,seçtirmiyormuydu.bence kalburla su taşınıyor.işte genç işte içimizden biri yıpranmamış,bundan iyisini bulamayız,susalım değiştirilir yoksa benden söylemesi
 Yönetici
 1 Ocak 2018 Pazartesi 21:00
Alaattin Yükse''in yaptığı yönetim listesini göreceksiniz,hepsi kuzu kuzu katılacaklar o toplantıya.
 Efe
 1 Ocak 2018 Pazartesi 19:40
Partiyi ne hale getirdiniz ...yazıklar olsun Örgütü yok saymayı..sessiz kalanlar.. bu olayı nasil açıklıyorlar...Susma Sustukca sıra size geldi bile...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir