MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'in sembol ismine şok: Listeye yazılmadı!
Politika
21 Eylül 2017 Perşembe 10:46

CHP İzmir'in sembol ismine şok: Listeye yazılmadı!

CHP İzmir’de parti içi yarış sürerken, İl Eski Başkanı Kemal Karataş Urla’da tek listeli seçimlerde delege listesine yazılmadı. Karataş’ın Karabağlar Belediyesi Eski Başkanı Sıtkı Kürüm gibi delege yazılmaması parti içinde şok etkisi yaratırken, ‘ahde vefa’ tartışması da iyice alevlendi. Öte yandan Karataş'ın delege yazılmamasına yönelik şok bir iddia da masada!

GERÇEKİZMİR – CHP İzmir’de Karabağlar Belediyesi Eski Başkanı Sıtkı Kürüm’ün mahallesinde tek listeli seçimde delege yazılmasının yankıları sürerken, parti içinde benzer bir haber de Urla’dan geldi.

KARATAŞ DELEGE YAZILMADI
CHP İzmir’in sembol isimlerinden olan İl Eski Başkanı Kemal Karataş, Urla’da Yaka Mahallesi’nde tek listeli seçimde delege yazılmadı.

Karataş’ın delege yazılmaması parti içinde şok etkisi yaratırken, Karataş’ın delege yazılmamasını duyan partililer  “Bu kadar vefasızlık olmaz” yorumunda bulundu.

Urla’da tüm mahallelerde tek listeli seçim yapılmıştı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da Urla’da delege seçimlerinde oy kullanmıştı.

ŞOK İDDİA: İNTİKAM MI ALDI?
Öte yandan Karataş’ın delege listesinin yazılmamasına yönelik ortaya şok bir iddia atıldı.

CHP Urla İlçe Başkanı Bahri Yalaz’ın, Parti Sözcüsü Bülent Tezcan’ın silahlı saldırıya uğradığı dönemde ilçe başkanlarıyla birlikte Tezcan'a yaptıkları hastane ziyaretinde odada Tezcan’ın bulunmadığını iddia eden Karataş’ı delege yazdırmayarak intikam aldığı öne sürüldü.

Öte yandan Gerçekizmir'e konuşan Başkan Yalaz, "Mahallelerimizde tek listeli seçim yaptık. Uzlaşı ve birlik hakimdi... Örgütün takdiri" dedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Ramazan Sönmez Bornova
 21 Eylül 2017 Perşembe 18:27
Bu çok cok ayıp.. Sn.Kemal Karataş delege yapılmasa yapmayanlara ayıp. Kendisi hep fedakar iyi bir partili..cok çok üzüldüm. Yazacak akılcı bir şey bulamıyorum
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir