MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'in yeni üçlüsü: 2015'i hatırlatan kare!
Politika
9 Ocak 2018 Salı 14:02

CHP İzmir'in yeni üçlüsü: 2015'i hatırlatan kare!

CHP İzmir İl Kongresi’nde Gümrükçü’ye destek veren ve kaybeden Konak İlçe Başkanı Başak ile Bayraklı İlçe Başkanı Alper soluğu Gümrükçü’nün yanında aldı. Çiğli İlçe Binası’nda Gümrükçü’yü ziyaret eden ikilinin sosyal medyadan verdiği mesaj dikkat çekti. Üçlünün verdiği fotoğraf karesi ise 2015’i akıllara getirdi.

GERÇEKİZMİR - CHP İzmir’de 2 yıl arayla benzer bir tablo yaşanıyor.

İzmir’de 2015’teki il kongresinde Aziz Kocaoğlu ve Alaattin Yüksel’e karşı birleşerek Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar’a destek veren Konak İlçe Başkanı Şakir Başak ve Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, kongre sonrası 3’lü bir grup kurmuş ve birlikte hareket etmişti.

GÜMRÜKÇÜ’YE GİTTİLER
Geçtiğimiz Pazar günü yapılan ve Deniz Yücel’in il başkanı seçildiği kongre öncesi Kavalar’la ayrı düşen ve Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü’yü destekleyen Başak ile Alper,  kongre sonrası soluğu Gümrükçü’nün yanında aldı.

Gümrükçü’yü ziyaret eden ikiliden Alper, sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı.

Mesajda, "CHP Konak ilçe başkanımız Sayın Şakir Başak la beraber çiğli ilçe başkanımız sevgili Utku Gümrükçü’yü makamında ziyaret ettik. Makam mevki değil, memleket sevdası ile çıktığımız bu yolda; bize inanan ve güvenen yoldaşlarımızla birlikte yürümeye ve örgütün sesini dosta düşmana duyurmaya devam edeceğiz. Kongrede söz verdiğimiz gibi; 2019'daki büyük kavgada en ön safta yer alacağız. Sarayın saltanatına son vereceğiz!” ifadeleri yer aldı.

Gümrükçü-Alper ve Başak’ın kongre akabinde verdiği poz CHP İzmir’de yeni bir 3’lü grup oluştu şeklinde yorumlandı. Süreçte 3 ismin birlikte hareket etmesi bekleniyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir