MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir tam kadro sahada: Aslanoğlu afet bölgesine gidiyor!
Politika
7 Şubat 2023 Salı 16:06

CHP İzmir tam kadro sahada: Aslanoğlu afet bölgesine gidiyor!

CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu,  “Yaraların sarılması için tam kadro sahadayız. CHP İzmir İl Örgütü olarak da tüm kadrolarımızla sahada, yardım merkezlerinde, ilçe başkanlıklarımızda büyük bir mesai içindeyiz” dedi. Öte yandan Aslanoğlu'nun afet bölgesine giderek Osmaniye'de destek çalışmalarına katılacağı bildirildi.
Türkiye Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan 2 büyük depremle yasa boğulurken, yara sarma, yardım ve arama-kurtarma çalışmaları da tam gaz devam ediyor. 

İzmir Büyükşehir Belediyesinin organizasyonuyla başlatılan yardım kampanyasına destek vermek ve İzmirli vatandaşların yardımlarının, yardım toplama merkezlerine ulaştırılmasını sağlamak için CHP İzmir İl Başkanlığı da 30 ilçede ve yerel yönetimlerle koordineli bir şekilde sahada çalışmalarını sürdürüyor. 



CHP'nin tüm örgütüyle, İzmir’in yardımlarının ulaştırılması için sahada olduğunu ifade eden CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu,  “Yaraların sarılması için tam kadro sahadayız. Bu afetin yol açtığı acıların üstesinden ancak dayanışmayla gelebiliriz. Yaraların sarılması en büyük önceliğimiz. Bu bağlamda İzmir büyükşehir belediyemiz ve ilçe belediyelerimiz olağanüstü bir çalışma yürütüyor. CHP İzmir İl Örgütü olarak da tüm kadrolarımızla sahada, yardım merkezlerinde, ilçe başkanlıklarımızda büyük bir mesai içindeyiz” dedi.

ASLANOĞLU AFET BÖLGESİNE GİDİYOR! 
Öte yandan CHP İl Başkanı Aslanoğlu deprem bölgesindeki çalışmalara destek vermek amacıyla gidiyor. CHP İl Başkanı Aslanoğlu önce Gaziantep’e ardından karayolu ile Osmaniye’ye gidecek.

Aslanoğlu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada “Normalde Adana’ya gidecektik ancak, kurtarma çalışmaları sebebiyle izin verilmediği için önce Gaziantep’e gideceğiz. Kalabalık bir ekiple, yardım malzemelerini taşıyan uçakla Gaziantep’te olacağız. Gaziantep’ten Osmaniye’ye geçeceğiz.  Büyükşehir Belediyemizin koordinasyonunda yürütülen çalışmalara biz de bölgede destek vereceğiz. İzmir Milletvekili arkadaşlarımızda bölgede farklı yerlerde çalışıyorlar. Hep birlikte dayanışma için bölgede olacağız” dedi. 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir