MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’de Yücel ve il yönetiminden sürpriz mesai
Politika
22 Ekim 2022 Cumartesi 09:39

CHP İzmir’de Yücel ve il yönetiminden sürpriz mesai

CHP İl Başkanı Yücel ve beraberindeki yöneticiler 2 günlük program kapsamında Tunceli’ye gitti. Havayoluyla Elazığ’a giden ve buradan karayoluyla Tunceli’ye geçen Yücel ve il yöneticileri ilk olarak Elazığ’da partinin il başkanlığını ardından Tunceli il başkanlığını ziyaret etti.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve beraberindeki il yöneticileri Tunceli’ye gitti.

Havayoluyla Elazığ’a giden buradan karayoluyla Tunceli’ye geçen Yücel ve beraberindeki yöneticiler ilk olarak Elazığ’da partinin il başkanlığını ziyaret etti.

CHP Elazığ İl Başkanlığı ziyaretle  ilgili sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “İzmir İl Başkanımız Sn. Av. Deniz Yücel, İl, İlçe ve Kadın Kolları yönetimiyle birlikte il binamızı ziyaret ettiler. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz” ifadeleri kullanıldı.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de ziyareti sosyal medya hesabından paylaştı. Yücel, “2 günlük Tunceli programımız kapsamında İl yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Elazığ İl başkanlığımızı ziyaret ettik. Sıcak karşılamaları ve misafirperverliklerinden dolayı Elazığ İl başkanımız Coşkun Çağlar Duran'a ve yönetimine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yücel ve beraberindeki yöneticilerin Elazığ mesaisinin ardından Tunceli'ye geçerek partisininin il başkanlığını ziyaret etti. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yücel ziyarete dair, ''Barışın ve özgürlüğün kenti Tunceli'deyiz.Tunceli İl başkanlığı ziyaretimizde Genel Başkan Yrd. Bülent Tezcan,milletvekilimiz Polat Şaroğlu ve Tunceli örgütümüzle bir araya geldik. Sıcak karşılaması ve misafirperverliğinden dolayı İl başkanımız A.Mustafa Çelik'e teşekkür ediyoruz'' diye konuştu. 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir