MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’de başkanlar zirvesi: Aslanoğlu’ndan seçim ve kongre süreci mesajları!
Politika
13 Haziran 2023 Salı 14:42

CHP İzmir’de başkanlar zirvesi: Aslanoğlu’ndan seçim ve kongre süreci mesajları!

CHP İl Başkanı Aslanoğlu ilçe başkanlarıyla önemli bir zirvede bir araya geldi. İl Başkanı Aslanoğlu’ndan seçim sonuçları ve parti içi yarış üzerine önemli mesajlar geldiği öğrenildi. Öte yandan toplantıda bazı ilçe başkanlarından milletvekili aday listesi eleştirisi geldiği ifade edildi.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü önemli bir zirve için bir araya geldi. 

CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu il binasında gerçekleşen zirvede ilçe başkanlarıyla seçim sonuçlarının yanı sıra kongre sürecini de masaya yatırdı. 

Toplantıda İl Başkanı Aslanoğlu’ndan seçim sonuçları ve parti içi yarış üzerine önemli mesajlar geldiği öğrenildi. 

SEÇİM VE KONGRE SÜRECİ MESAJLARI 
Edinilen bilgiye göre Aslanoğlu İzmir sonuçlarını başarılı olarak nitelerken, kırsalda arzu edilen seviyeye çıkılamasa da kent merkezinde hedeflene oyun alındığını ifade etti. 

CHP İl Başkanı’nın kongre takviminin işlemeye başlaması öncesi süreç hakkında da birleştirici mesajlar verdiği ifade edildi. Aslanoğlu’nun örgütün gücünü içe dönük değil yaklaşan yerel seçimler öncesi dışa dönük harcaması ve kongre sürecinde ayrışmalardan ve kavgalardan uzak durulması gerektiğini vurguladığı belirtildi. CHP İl Başkanı’nın ayrıca örgüte hem delege seçimlerinde hem de ilçe kongrelerinde bütünlük sağlanması ve sandığa tek listeyle gidilmesi yönünde temennisini de bildirdiği öğrenildi. 

LİSTE ÇIKIŞI 
Öte yandan toplantıda bazı ilçe başkanlarının partinin İzmir milletvekili aday listeleri üzerine eleştirilerde bulunduğunu ve seçim sonuçlarına olumsuz etkisi olduğunu söyledikleri bildirildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 İdris kanık
 13 Haziran 2023 Salı 21:31
Tek liste adamcılık sonuçta insanlarımız üzülüyor üst kademeler lütfen ayrımcılık yapmasın tek liste dayatmadır her mahallede listeler çıkacak dayatma liste rantcilarin kapısı açılır
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir