MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’de bir eski başkan hakkında daha ‘ihraç’ istendi
Politika
2 Ekim 2019 Çarşamba 20:47

CHP İzmir’de bir eski başkan hakkında daha ‘ihraç’ istendi

CHP İzmir’de Bayraklı ve Menemen eski belediye başkanlarının ardından Çiğli Belediye Eski Başkanı Hasan Arslan hakkında da kesin ihraç istemiyle disiplin dosyası hazırlandı.

GERÇEKİZMİR – CHP’de olağan kongre takvimi start alırken, İzmir’de flaş disiplin gelişmesi yaşandı.

Bayraklı Belediyesi Eski Başkanı Hasan Karabağ ve Menemen Belediyesi Eski Başkanı Tahir Şahin’in ardından bir eski belediye başkanı hakkında daha disiplin dosyası hazırladı.

Mert Özcan başkanlığındaki CHP Çiğli İlçe Yönetimi, Çiğli Belediyesi eski Başkanı Hasan Arslan hakkında kesin ihraç istemiyle dosya hazırlarken, dosya geçtiğimiz günlerde il başkanlığına teslim edildi.

Arslan dışında, Çiğli İlçe eski Başkanı Zeynel Mertoğlu, Çiğli Gençlik Kolları eski Başkanı Baransel Güler hakkında da ihraç istemiyle disiplin dosyası hazırlandı.

Çiğli'de disipline sevk edilen üç eski başkanın geçtiğimiz süreçte sosyal medya üzerinden partiye zarar veren açıklamalar yaptıkları ve Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü'ye hakaret ettikleri iddisıyla haklarında disiplin dosyası hazırlandığıöğrenildi. 

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu, dosyaları gündeme alacak. Yönetimin bu isimler için öncelikle disiplin komisyonu kurması bekleniyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir