MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’de bir ilk: Mahalle temsilcileri çalıştayı
Politika
23 Eylül 2018 Pazar 09:44

CHP İzmir’de bir ilk: Mahalle temsilcileri çalıştayı

CHP İzmir İl Başkanlığı, bir ilke imza atacak. İl başkanlığı yerel seçim hazırlıklarına yönelik mahalle temsilcileriyle bir araya geliyor. Bölge bölge yapılacak toplantıların startı 26 Eylül Çarşamba Kınık, Bergama ve Dikili ilçeleri ile veriliyor.

Gizem TABAN / GERÇEKİZMİR – Yerel seçim hazırlıklarına hız veren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü bir ilke imza atacak.

CHP İzmir İl Başkanlığı , kentte bölge bölge mahalle temsilcileri ile bir araya gelecek bir dizi program gerçekleştirecek.

START 26 EYLÜL'DE BERGAMA'DA
CHP İzmir’de ilk kez yapılacak bu uygulamanın startı Kınık, Bergama ve Dikili ilçeleri ile veriliyor. İl Başkanı Deniz Yücel, il başkan yardımcıları, mevcut ilçelerin başkanları ve mahalle temsilcilerinin buluşacağı organizasyonun ilk kısmı 26 Eylül Çarşamba tarihinde Bergama Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Toplantıların ikinci adresinde Aliağa, Menemen ve Foça var. Menemen Kubilay Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek program 28 Eylül tarihinde yapılacak ve il örgütü üç ilçenin mahalle temsilcileri ile bir araya gelecek.

Mahalle temsilcileri ile buluşma programı 30 ilçeyi kapsayacak şekilde bölge bölge devam edecek. Organizasyon, 2019 yerel seçimlerinde partinin başarısını arttırma yöntemleri, seçim çalışmalarında koordinasyon sağlama, mahalle temsilcilerinin motivasyonunu arttırma, görüş alış verişinde bulunarak saha çalışmalarının planlanmasına yönelik amaçlar doğrultusunda gerçekleştirilecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Benal kut
 23 Eylül 2018 Pazar 21:38
Partim için gerekli tüm faydalı çalışmaların olması gerektiği kanaatindeyim.hayırlı uğurlu olsun.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir