MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’de delege seçimlerine damga vuran fotoğraf!
Politika
1 Ekim 2017 Pazar 13:35

CHP İzmir’de delege seçimlerine damga vuran fotoğraf!

CHP’de delege seçimleri sürerken, en dikkat çekici kare Konak Alsancak Mahallesi’nden geldi. Son il kongresinde karşı karşıya gelen Alaattin Yüksel ve Tuncay Özkan sandık başında yan yanaydı.

GERÇEKİZMİR - CHP İzmir’de delege seçimleri tüm hızıyla sürüyor. Partinin milletvekilleri de ikamet ettikleri mahallelerde gelip oylarını kullanıyor.

Son dönemde İzmir’e il başkanı aradığı iddia edilen ve kulislerde il eski başkanı Rıfat Nalbantoğlu ile bu doğrultuda görüştüğü öne sürülen CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Nalbantoğlu’nun mahallesi olan Kültür’de oyunu kullandı.

Özkan, Kültür Mahallesi’nde oyunu kullandıktan sonra İlçe Başkanı Şakir Başak ve İl Eski Başkanı Alaattin Yüksel’in mahallesi olan Alsancak’a geçti.

Özkan’ın Alsancak ziyareti sürpriz bir buluşmaya vesile oldu. Son olaylı il kongresinde Alaattin Yüksel’e karşı açık bir şekilde Nevzat Kavalar’ı destekleyen Özkan,  Yüksel’e yan yana geldi. İkili Başak oy kullanırken sandık başında poz verdi. İkili kısa süre sohbet etti.

Özkan, sosyal medya hesabından “Alsancak mahallemizdeki delege seçimlerini ziyaret edip, eski il başkanımız Alaattin Yüksel'e başarılar diledik” mesajını paylaştı.

İl kongresinde Kavalar'ı destekleyen Özkan, Yüksel'e destek veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'yla kürsüde sert bir tartışma yaşamıştı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir