MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’de eski başkanlar koltuğa dönüş için kolları sıvadı!
Politika
26 Ekim 2019 Cumartesi 13:58

CHP İzmir’de eski başkanlar koltuğa dönüş için kolları sıvadı!

CHP’de olağan kongre takvimi işliyor. İzmir’de hareketlilik artarken bazı eski ilçe başkanları yeniden koltuğa oturmak için kolları sıvadı.

GERÇEKİZMİR -  Cumhuriyet Halk Partisi’nde(CHP) gözler olağan kongre takvimine çevrildi. Üye listeleri askıya çıkarken, 8 Kasım’da delege seçimleri başlayacak.

İzmir’de hareketlilik artarken, bazı eski ilçe başkanları yeniden göreve gelmek için kolları sıvadı.

AYDİLEK ‘VARIM’ DEDİ

Bayındır’da eski ilçe başkanı Behzat Aydilek ilçe başkanlığı için ‘Yeniden varım’ diyerek kongrede aday olduğunu ilan etti. Aydilek ilçede çalışmalara başlarken, üyelerle ve ilçedeki aktif siyasilerle temas haline geçti.

ŞENOYAR YENİDEN

Tire’de uzun süre ilçe başkanlığı yapan ve yerel seçimlerde belediye başkan adaylığı için istifa eden Hakan Şenoyar da yeniden ilçe başkanı olmak için kolları sıvadı. Şenoyar’ın  yakın çevresiyle adaylık düşüncesini paylaştığı ve ittifak gereği İYİ Parti’ye bırakılan Tire’de partiyi yeniden güçlü hale getirmek için ilçe başkanlığı görevinie gelmek istediğini ifade ettiği öğrenildi.

CUMCUM YAKIN ÇEVRESİYLE PAYLAŞTI

Karaburun’da da Şenoyar gibi yerel seçimlerde adaylık için istifa eden Bülent Çumçum yeniden ilçe başkanlığına sıcak bakıyor. Çumçum da yakın çevresiyle yeniden ilçe başkanlık düşüncesini paylaştı. Çumçum’un Karaburun’da partinin yerel seçimlerde istenilen oy oranını yakalayamadığını ve ivme kaybettiğini savunduğu, partiyi ilçede toparlamak adına yeniden koltuğa oturmak istediğini yakın çevresine ilettiği öğrenildi.

YALAZ TABANDAN ‘ADAY OL’ DERLERSE OLACAK

Urla’da da eski ilçe başkanı Bahri Yalaz’ın aday olarak sahaya çıkmayacağı ancak tabandan aday olması yönünde kendisine bir talebin gelmesi halinde 'tamam' diyeceği öğrenildi.

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Yalnız Efe
 29 Ekim 2019 Salı 12:03
Bülent Çumçum döneminde parti hiç olmadığı kadar parladı.Bunun nedeni gerekse Belediye Başkanı ve Meclis üyeleriyle gerekse kendi yönetimiyle son derece uyum içinde çalıştı oturduğu koltuğun da hakkını sonun kadar verdi.Bu nedenle son yerel seçimlerden sonra partinin yine ona ihtiyacı var KAYBETTİĞİ KANI YENİDEN KAZANABİLMEK için.
 Karaburunlu
 28 Ekim 2019 Pazartesi 21:43
Çumçum Başkan sayesinde karaburun tüm İzmir’de tanınır hale geldi. İlçe başkanlığını da tüm karaburun takdir eder. Karaburunu tekrar toparlayacak tek aday çumçum dur. Hiçkimsenin adamı olmayan adam gibi adamdır.
 Karaburun sevdalısı
 27 Ekim 2019 Pazar 14:26
Sayın cumcum Neden bu kadar koltuk sevdalısı olduğunu çok merak ediyorum . Dağıldığını söyledi ilçe yönetimi kendi oluşturduğu yönetim. Yerine koyduğu ilçe başkanı da kendi adamıydı. Bence artık kendisi emekliliğin tadını çıkarsın. Karaburun da bu işi yapabilecek çok genç partililer var. Bu sefer iyi karar verilmeli
 Ali İnanç Ülkü
 27 Ekim 2019 Pazar 00:05
Bülent çumçum başkanımızı canı gönülden destekliyorum
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir