MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’de il kongresi öncesi kritik gelişme!
Politika
20 Eylül 2024 Cuma 14:17

CHP İzmir’de il kongresi öncesi kritik gelişme!

CHP İzmir’de 28 Eylül’deki İl Gençlik Kolları Kongresi öncesi kritik bir gelişme yaşandı. İsmi uzun süredir en güçlü aday olarak gündemde yer alan Karşıyaka Meclis Üyesi Özenç Kalkan aday olmama kararı aldı. Tugay ile genç belediye başkanları görüşmesinde ismi gündeme gelen Ruhsar Selis Çelik ismi il başkan adaylığı için öne çıktı. Uzlaşı mı, yarış mı yaşanacağı 2-3 içinde netleşecek.

GERÇEKİZMİR – CHP İzmir’de kadın kollarında olağan kongre süreci tamamlanırken. Gözler gençlik kollarına çevrildi.

İzmir’de 28 Eylül Cumartesi günü il gençlik kolları kongresi düzenlenecek. Kongre öncesi genel merkezin meclis üyeleri ve belediye çalışanları için aday olmamaları yönünde örgüte gönderdiği genelge süreci kilitlemişti. İl kongresi öncesi flaş bir gelişme yaşandı.

KALKAN ADAY OLMAMA KARARI ALDI!

İsmi uzun süredir il gençlik kolları başkan adaylığı için en güçlü aday olarak gündeme gelen Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Özenç Kalkan aday olmama kararı aldı. Daha önce de yine il başkan adaylığı için ismi geçen büyükşehir meclis üyesi Doğukan Maltepe aday olmama yönünde tavır almıştı.

ÇELİK İSMİ ÖNE ÇIKTI!

İzmir örgütünde uzlaşı aday mesaisi sürerken geçtiğimiz günlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve genç belediye başkanları bir araya gelmişti. Toplantıda ismi gündeme gelen Karşıyaka İlçe Ana Kademe Başkan Yardımcısı Ruhsar Selis Çelik, il başkanlığı adaylığı için öne çıktı.

Çelik’in ismi il başkan adaylığı için geçen adaylar ve ilçe başkanları ile yapacağı görüşmelerden sonra adaylığını açıklaması bekleniyor.

Kadın kolları kongresinde birlikte hareket eden genç belediye başkanlarının tavır merak konusu olurken, il kongresinde uzlaşı mı olacağı, yarış mı yaşanacağı 2-3 gün içinde netlik kazanacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir