MENÜ
İzmir
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’de karar haftası ve dev buluşma!
Politika
31 Ocak 2022 Pazartesi 09:14

CHP İzmir’de karar haftası ve dev buluşma!

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu’nun bu haftaki toplantısında tüzük gereği kongre bekleyen 4 ilçeyle ilgili karar çıkması bekleniyor. Edinilen bilgiye göre kongreler gerçekleşecek. İlçelerde kayyum başkanları göreve talip. Öte yandan CHP İzmir Örgütü 5 Şubat Cumartesi günü Fuar İzmir’de gerçekleşecek yemekte bir araya gelecek.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü’nde tüzük gereği kongre yapılması beklenen ancak uzun süredir sandık mesaisi ertelenen Tire, Bayraklı, Torbalı ve Kınık ile ilgili belirsizlik ortadan kalkıyor.

Edinilen bilgiye göre CHP İzmir İl Yönetim Kurulu, bu haftaki toplantısında kongrelerin gerçekleşmesi için karar alacak.

Yönetim kurulu, Şubat ayı içerisinde en geç Mart başına kadar kongrelerin yapılmasını isteyecek. 4 ilçede de kayyum başkanı ilçe başkanlığına talip.

5 ŞUBAT’TA YEMEKLİ BULUŞMA
Öte yandan CHP İzmir Örgütü yemekte bir araya geliyor.  CHP İzmir Örgütü'nü bir araya getirecek buluşma 5 Şubat Cumartesi günü Gaziemir’deki Yeni Fuar Alanı’nda gerçekleşecek. Saat 19:00’daki yemekli buluşmaya Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın da katılacağı belirtildi.Belediye başkanları, milletvekilleri, ilçe başkanları PM üyeleri, meclis üyeleri ve il yönetiminin de tam kadro yemekte olması bekleniyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 İdealistVatandaş
 31 Ocak 2022 Pazartesi 22:05
İlçe örgütleri yani delegeler kimi seçerse o başkan olmalı.Tepeden inen (kayyumlar) kişilerle Chp sadece kendi geçmişine ve ideasına çelme takmakla kalmaz, yeni nesilinde partiye karşı oluşacak kötü algısına katkıda bulunur. Ülkenin seçimle düzeleceğine olan inancın, parti içi seçimlerde de hissettirilmesi gerekir.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir