MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’de kongre öncesi ilk başkan adayı belli oldu
Politika
21 Eylül 2024 Cumartesi 15:35

CHP İzmir’de kongre öncesi ilk başkan adayı belli oldu

CHP İzmir’de 28 Eylül’deki İl Gençlik Kolları Kongresi öncesi ilk aday belli oldu. Karabağlar İlçe Gençlik Kolu Başkanı ve İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ayça Gülenç adaylık kararı aldı. İlçe gençlik kolları başkanlarından ciddi destek alan Gülenç’e, il başkanı Kotan, Karabağlar Belediye Başkanı Kınay ve kadın kolları sürecinde de birlikte hareket eden genç belediye başkanlarının da destek verdiği öğrenildi.

GERÇEKİZMİR – CHP İzmir’de kadın kollarında olağan kongre süreci tamamlanırken gözler gençlik kollarına çevrildi.

İzmir’de 28 Eylül Cumartesi günü il gençlik kolları kongresi düzenlenecek. Kongre öncesi genel merkezin meclis üyeleri ve belediye çalışanları için aday olmamaları yönünde örgüte gönderdiği genelge süreci kilitlemişti. 

MALTEPE VE KALKAN ADAY OLMAMA KARARI ALDI!
İsmi uzun süredir il gençlik kolları başkan adaylığı için en güçlü aday olarak gündeme gelen Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Özenç Kalkan aday olmama kararı aldı. Daha önce de yine il başkan adaylığı için ismi geçen büyükşehir meclis üyesi Doğukan Maltepe aday olmama yönünde tavır almıştı.

O GÖRÜŞMEDE ÇELİK İSMİ MASAYA GETİRİLDİ
İzmir örgütünde uzlaşı aday mesaisi sürerken geçtiğimiz günlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve genç belediye başkanları bir araya gelmişti. Toplantıda Karşıyaka İlçe Ana Kademe Başkan Yardımcısı Ruhsar Selis Çelik, Büyükşehir cephesi tarafından aday olarak gündeme getirilmişti. Genç beleidye başkanları da Çelik ismine sıcak bakmamıştı.

Çelik’in adaylık için yola çıkıp çıkmayacağı belli olmazken ilk aday belli oldu.

GÜLENÇ ADAYLIK KARARI ALDI
Karabağlar İlçe Gençlik Kolu Başkanı ve İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ayça Gülenç adaylık kararı aldı. 
Gülenç’in adaylık kararını ilçe başkanlarına telefonla bildirmeye başladığı öğrenildi. Gülenç’e kongrede aday olmama kararı alan CHP İzmir İl Gençlik Kolu Başkanı Burak Kotan, Karabağlar Belediye Başkanı Helil İnay Kınay ve kadın kolları sürecinde de birlikte hareket eden genç belediye başkanlarının da destek verdiği öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir