MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’de kurultay delegeleri toplanıyor!
Politika
3 Mart 2020 Salı 16:26

CHP İzmir’de kurultay delegeleri toplanıyor!

CHP’de bu ay sonunda yapılacak kurultay öncesinde İzmir delegeleri İl Başkanı Deniz Yücel öncülüğünde toplanacak. Toplantının günü, yeri ve saati belli oldu.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) gözler 28-29 Mart tarihlerinde gerçekleşecek olan olağan kurultaya çevrildi. Toplamda 56 tane kurultay delegesi olan İzmir’de de kurultay öncesi hareketlilik yaşanıyor.

İzmir kurultay delegeleri CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel öncülüğünde ilk toplantılarını gerçekleştirecek. Toplantı, 11 Mart Çarşamba günü saat 19:30'da Alsancak Tarihi Havagazı Fabrikası’nda yapılacak. Kendisi de kurultay delegesi olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de toplantıya katılması bekleniyor. 

Toplantıda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'un adaylığı için imza toplanmasının yanı sıra Parti Meclisi ile Yüksek Disiplin Kurulu için aday olmak isteyen isimlerin bu düşüncelerini dile getirmeleri bekleniyor. Toplantıda İzmir delegelerinin kurultayın çarşaf mı yoksa blok listeyle mi yapılacağı noktasında görüşlerini de bildirmeleri bekleniyor. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir