MENÜ
İzmir 18°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’de kurultay zirvesi: Kimler katılacak/neler konuşulacak?
Politika
24 Ocak 2018 Çarşamba 17:21

CHP İzmir’de kurultay zirvesi: Kimler katılacak/neler konuşulacak?

CHP İl Başkanı Yücel, doğal delegeler ve kongrede seçilen 52 kurultay delegesi ile Cuma günü Tarihi Havagazı Fabrikası’nda bir araya gelerek Başkent’de 3-4 Şubat tarihlerinde yapılacak olağan kurultayda İzmir’in yol haritasını masaya yatırılacak. Zirvede Parti Meclisi için önerilecek isimler de konuşulacak.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) gözler 3-4 Şubat tarihleri arasında Ankara Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak 36.Olağan Kurultay’a çevrildi.

Genel başkan ve parti meclisinin belirleneceği kurultay öncesi İzmir’de de hareketlilik yaşanıyor.

CHP İzmir Örgütü Cuma günü saat 15.00’te Tarihi Havagazı Fabrikası’nda yapılacak zirvede Ankara’daki yol haritasını belirleyecek.

CHP İl Başkanı Deniz Yücel başkanlığındaki toplantıya doğal delege olan milletvekilleri ve parti meclisi üyelerinin yanı sıra il kongresinde seçilen 52 kurultay delegesi de katılacak.

Toplantıda daha önce Kemal Kılıçdaroğlu’na tam destek verileceğini duyuran İzmir Örgütü Genel Başkan için blok imza verilmesini karara bağlayacak.

Zirvede ayrıca parti meclisi için İzmir’de önerilecek isimler de masaya yatırılacak. İl Başkanı Yücel, PM üyeleri, milletvekilleri ve delegelerle bu konuda fikir alışverişi yapacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir