MENÜ
İzmir 16°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’de o ilçede masada ‘olağanüstü kongre' var!
Politika
22 Nisan 2024 Pazartesi 11:49

CHP İzmir’de o ilçede masada ‘olağanüstü kongre' var!

Meclis komisyonları ve özel kalem müdürü konusundaki belirleme nedeniyle çıkan tartışmayla gündeme gelen CHP Menderes’te, il başkanlığı düğmeye bastı. İlçede ‘olağanüstü kongre’ kararı çıkması bekleniyor. 

GERÇEKİZMİR - Geçtiğimiz hafta İlçe Başkanı Hakan Karakurt ve bazı meclis üyeleri arasında belediye meclis komisyonları ve özel kalem müdürü konusundaki belirleme nedeniyle çıkan tartışmayla gündeme gelen CHP Menderes’te parti içi kriz büyüdü.

Gerçekizmir’in edindiği bilgiye göre 7 ilçe yöneticisi Karakurt'la çalışmak istemeyerek istifa kararı aldı.  İstifalar il başkanlığına sunulurken il başkanlığı istifaları kabul etmedi. 

İl başkanlığının ilçe başkanı Karakurt'u ‘görevden alma’ ve 'düşürme' seçeneklerine sıcak bakmadığı, Karakurt ile yapılan görüşmede sürecin bundan sonra sağlıklı şekilde yürüyemeyeceği noktasında görüş oluştuğu öğrenildi.

İl başkanlığının kongreyle yapılacak değişimin daha doğru olduğunu savunduğu bu doğrultuda  Karakurt ve ilçe yönetiminin kısa süre içinde olağanüstü kongre kararı alması bekleniyor. Kongre kararı alınmazsa ‘görevden alma’ veya ‘istifa’ seçeneği  gündeme gelecek. 
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir