MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’de o isim konuştu: İmzamı geri çektim, çünkü...
Politika
2 Ağustos 2018 Perşembe 14:45

CHP İzmir’de o isim konuştu: İmzamı geri çektim, çünkü...

CHP İzmir’de olağanüstü kurultay için imza veren ancak tüzük gereği imza toplama süresinin(15 gün) son günü imzasını geri çeken Ödemiş İlçe Eski Başkanı Nazan Dönmez yazılı açıklamayla neden imzasını çektiğini parti kamuoyuyla paylaştı.

GERÇEKİZMİR - CHP’de 24 Haziran seçimleri sonrası olağanüstü kurultay tartışması beraberinde imza hareketini getirmişti.

Tüzük gereği 15 günlük süre dolarken gözler yeterli imzanın toplanıp toplanmadığında.

İzmir’de olağanüstü kurultay içinnoter aracılığıyla verdiği imzayı geri çeken 3 isim olmuştu. Karabağlar Üyesi Cansu Baykara, Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam ve Ödemiş İlçe Eski Başkanı Nazan Dönmez imzalarını geri çekmişti.

Ödemiş İlçe Eski Başkanı Nazan Dönmez yazılı açıklamayla neden imzasını çektiğini parti kamuoyuyla paylaştı.

Dönmez şu açıklamayı yaptı:

“Cumhuriyet Halk Partisi ülkemizde tam demokrasiyi hedefleyen ve parti içerisinde demokrasiyi işleten bir partidir. Önceliğimiz altı oktur. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce de partimiz ve ülkemiz için kıymetli iki değerdir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak ülkemize karşı sorumluluğumuz vardır. Mücadelemiz 24 Haziran seçimlerinden sonra yerelde başarıyı elde etmek olmalı. Bu süreçte ilçemde delege ve partili üye seçmenlerime sorarak fikirlerini almış bu doğrultuda karar vererek kurultay için imza vermiştim. Ne var ki geçen süreçte geldiğimiz nokta, yerel seçimleri kaybetme lüksümüzün olmadığı, soğukkanlı ve sağduyulu olmamız gerektiğini, tabandan gelen değişim talebini görmezden gelemezdim. Ancak süreç olarak bunun doğru olmadığına karar vererek, Cumhuriyet Halk Partisi’nin daha fazla zarar görmemesi adına imzamı geri çektim. Hür irademle verdiğim kararın arkasındayım.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 İsmail Yıldız
 2 Ağustos 2018 Perşembe 23:43
İmza attım.. Hür irademle..! İmza mı geri çektim.. Hür irademle..! Yani : 1adım ileri.. 1adım geri.. İrade :0 Üstüne üstelik 2 kere de noter parası.. Ah Nazan Kardeşim ah..!
 Deniz
 2 Ağustos 2018 Perşembe 15:31
Hür iradesiyle karar vermiş..arayanları da hür iradesiyle bir anlatsa...hangi vaatler pazarlan dı...hür kurultaylar olsun...
 Imza
 2 Ağustos 2018 Perşembe 15:06
Bu ulkede ki tek imza atamın imzası. Sen imza versen ne olur geri çeksen olur.
 Kuva-i Milliye Ruhu
 2 Ağustos 2018 Perşembe 15:03
Sayın Dönmez size hangi vaadler doğrultusunda imzanızı çektiğinizi çok iyi biliyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi omurgalı insanların siyaset yapacağı, kuvacıların ruhunu taşıyanların yeridir. Koltuk peşinde koşanların değil. Sizler makam uğruna iradesini satan insanlarsınız. Bırakın kendi iradem demeyi.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir