MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’de önemli kararlar: O sandığa ‘kota’ ayarı, ‘sinsi’ye ihraç istemi!
Politika
13 Ekim 2017 Cuma 18:58

CHP İzmir’de önemli kararlar: O sandığa ‘kota’ ayarı, ‘sinsi’ye ihraç istemi!

Sosyal medyada Kılıçdaroğlu’nun aile fotoğrafının altına yaptığı yorumla hedef tahtasına konan Kadın Kolları İl eski Başkanı Gülşen Koşanoğlu, il yönetimi tarafından kesin ihraç istemiyle tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edildi. Öte yandan Karşıyaka Bostanlı Mahallesi’nde kazanan listeden 5 isim gençlik kotasına uyulmadığı gerekçesiyle düşecek.

GERÇEKİZMİR - CHP İzmir’de delege seçimlerinin tamamlanmasından önce il yönetim kurulu toplantısı gerçekleşti.

Sosyal medyada Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun aile fotoğrafının altına ‘İçinden pazarlıklı sinsi bir aile’ yorumunu yapan Kadın Kolları İl eski Başkanı Gülşen Koşanoğlu, kesin ihraç istemiyle tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edildi.

Karşıyaka Bostanlı Mahallesi ile ilgili de yönetim kurulunda karar çıktı.  Seçimi kazanan beyaz listede gençlik kotasına uyulmadığı iddiasıyla itiraz yapılmıştı.

İtiraz kabul edildi ve tüzük gereği kaybeden mavi listede yer alan gençlik kotasına uyan 5 partili delege olacak. Beyaz listeden 5 isim ise düşecek.

Karabağlar Ali Fuat Cebesoy Mahallesi'nde de benzer bir karar çıktı. 5 kişinin delege seçildiği mahallede geçnlik kotasına uyulmadığı için yapılan itiraz kabul edildi. Seçimde çizik yiyen Haydar Kolcu'nun delegeliği düştü yerine gençlik kotasından Murat Çetinkaya yazıldı.

SELÇUK'TA KARAR BOZULDU
Selçuk’ta ilçe yönetiminin Atatürk Mahallesi’nde iptal ettiği seçime Belediye Eski Başkanı vefa Ülgür itiraz etmişti.  İl yönetimi iptal kararını ve itirazı değerlendirdi. İlçe yönetiminin kararı bozuldu ve seçim sonucu geçerli saydı. Karara il yöneticisi Aytül Tokgözlü'nün şerh koyduğu öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir