MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’de saflar netleşiyor: O 3 başkan da Yücel’in yanında!
Politika
5 Ocak 2018 Cuma 09:24

CHP İzmir’de saflar netleşiyor: O 3 başkan da Yücel’in yanında!

Gümrükçü’nün mitingvari adaylık açıklamasında 3 ilçe başkanının (Bayraklı, Konak, Çeşme) yanında yer almasının ardından Yücel’e de ilçe turunda 3 ilçe başkanı eşlik ederek desteğini ortaya koydu.
GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü Pazar günü Celal Atik Spor Salonu’nda yapılacak kongreye kilitlendi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun desteklediği Deniz Yücel ile CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü arasında geçmesi beklenen yarışta saflar da netleşiyor.

Gümrükçü’nün gövde gösterisine dönüşen adaylık açıklamasında 3 ilçe başkanının (Bayraklı, Konak, Çeşme) yanında yer almasının ardından Yücel’e de ilçe turunda 3 ilçe başkanı eşlik ederek desteğini ortaya koydu.

Bornova İlçe Başkan Nevzat Kavalar, Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam ve Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ziyaretlere Yücel ile birlikte katılırken, delegasyondan da imza istedi.

Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’nun da il delegasyonuna Yücel için yakın markaj yaptığı ve kongre öncesi destek imzası istediği öğrenildi.

7 Ocak’ta yapılacak kongre öncesi ilçe başkanlarının yanı sıra CHP İzmir Milletvekillerinden 3’ü de tarafını açıklamış, Murat Bakan ve Atila Sertel Yücel’e destek verirken, Tacettin Bayır ise adayının Gümrükçü olduğunu açıklamıştı.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir