MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’de sürpriz gelişme: En yüksek oyla seçilen isim istifa etti!
Politika
31 Ocak 2018 Çarşamba 11:44

CHP İzmir’de sürpriz gelişme: En yüksek oyla seçilen isim istifa etti!

İl Disiplin Kurulu’na 7 Ocak’ta yapılan kongrede en yüksek oyu alarak seçilen Serkan Arda sürpriz bir kararla görevinden istifa etti.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü’nde sürpriz bir gelişme yaşandı.

Partide 7 Ocak’ta yapılan İzmir Kongresi’nde İl Disiplin Kurulu’na aday isimler arasından en yüksek oyu (349) alarak seçilen Serkan Arda görevinden istifa etti.



Arda’nın istifa gerekçesi olarak işlerinin yoğunluğunu gösterdiği bildirilirken, kurulda yerine gelecek isim de belli oldu.

YERİNE MANSUROĞULLARI GELECEK 
Arda’nın istifası sonrası disiplin listesinde yedek olmadığı için kurula kongrede CHP İl Başkanı Deniz Yücel ile yarışan CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü’nün listesinde yer alan Erdal Mansuroğulları gelecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 cengiz cansız
 31 Ocak 2018 Çarşamba 18:05
ne komık işin belediyede çalışmak değilmi dobra isimli yorumcu çok güzel yorum yapmış onu eleştiren konak isimli yorumcu beğenmemiş doğruyu yazda bilelim doğruyu yazmıyorsan yazanı kabülleneceksın.
 Konak
 31 Ocak 2018 Çarşamba 12:48
Dobra isimli arkadaş, Serkan Arda zaten Aziz Kocaoğlu’nun anahtar listesinden girdi İl disipline. sırf muhaliflik yapayımda boşa gitmesin diye yorum yapma. Madem bilgin yok,fikrinde olmasın
 İsmail Yıldız
 31 Ocak 2018 Çarşamba 12:10
Kanun dememiş ama Vicdan şunu emreder : Belediyelerde çalışanlar, bu işlere girmesinler..! Bir de gazeteci arkadaşlar, direkt üye katılımıyla belirlenen ve çarşaf listelerle alınan oylar gerçek oydur..! ... Öyle "en yüksek oy alan" falan gibi değerlendirmeler glünçtür.. Büyük başkanlar, yanlışlıkla ölüyü yazsalar, terk-i Dünya etmiş merhum mefta''nın "en yüksek oy" u alma ihtimali yüksektir..!! Hadi Ulusal basından umut yok da, Lütfen sevgili yerel gazetecilerimiz, , biraz da geleceğe, vicdana yardım edin.. En azından BİRAZ..! Saygıyla...
 Dobra
 31 Ocak 2018 Çarşamba 11:50
Bu değerlisi kardeşim işlerinin yoğunluğu diyerek incelik etmiş işin Aslı sn Kocaoğlu işiyle tehdit etti söz vermesine rağmen işten atmayacağına seçim bitince hemen istifa et ya da işten çık diyerek bu sonucu doğurdu. Üstünlerin hukuku iş başında ne de olsa zenginsen paran varsa siyaset yaparsın genç idealist ve başarılı isen biat da etmessen sonucu bu Aziz bey bu partinin başına gelen en büyük talihsizliktir
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir