MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’de ufukta yeni il kongresi: İşte konuşulan isimler!
Politika
11 Temmuz 2024 Perşembe 12:14

CHP İzmir’de ufukta yeni il kongresi: İşte konuşulan isimler!

CHP İzmir’de kadın kollarının ardından gençlik kollarında da parti içi yarış başlıyor. Genel Başkan Killik kurultayda aday olamayacak. İzmir İl Gençlik Kolu Başkanı Kotan’ın kongrede aday olmayacağı rotasını genel başkan adaylığına çevirdiği konuşulurken, İzmir’de görev yapan sürpriz bir ismin de genel başkan adayı olabileceği iddia ediliyor. Öte yandan il başkanlığı için mevcut ve eski başkanlar ile bazı meclis üyelerinin isimleri geçiyor.

GERÇEKİZMİR -  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü’nde kadın kollarında ilçe kongreleri ve  il kongresi tamamlanırken, gözler olağan kongre takviminin başlatıldığı gençlik kollarına çevrildi.

GENEL BAŞKAN ADAY OLAMIYOR
2021 yılından bu yana CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlık görevini sürdüren Gençosman Killik yaşı nedeniyle önümüzdeki kurultayda genel başkan adayı olamayacak.



İZMİR’DEN GENEL BAŞKAN ADAYI ÇIKABİLİR
Edinilen bilgiye göre 4 yıla yakın süredir İzmir İl Gençlik Kolu Başkanlığı görevini sürdüren Burak Kotan il başkan adayı olmayacak. Kotan’ın hedefinde genel başkan adaylığı var. İstediği desteği bulması halinde Kotan genel başkan adayı olacak. Kotan’ın İzmir il kongresinde aday olması beklenmiyor. Kotan'ın genel başkan adaylık niyetini Killik ile paylaştığı belirtildi.

Öte yandan İzmir’de görev yapan sürpriz bir ismin de genel başkan adayı olabileceği iddia ediliyor.

İL BAŞKANLIĞI İÇİN ÇOK SAYIDA İSİM GEÇİYOR
Kulislere il başkanlığı için isimler düşmeye başladı. CHP Karşıyaka Gençlik Kolu Başkanı Özenç Kalkan, CHP Kemalpaşa Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yalçın, CHP Buca Gençlik Kolları Başkanı İrem Gökmen, CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkan Vekili ve Narlıdere Belediye Meclis Üyesi Doğukan Maltepe, Bornova Gençlik Kolları İlçe eski Başkanları Burak Gülen ve Sadık Yıldız isimleri il başkanlığı için geçiyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Kemal erdem
 11 Temmuz 2024 Perşembe 21:23
KOTAN Dan genel Bşk olmaz nedenini soracaksanız fotoda ki resme bakın kılık kıyafetine dikkat etmeyen birinden olmaz
 Alper
 11 Temmuz 2024 Perşembe 12:45
Sürpriz biride olabilir beklemek gerek
 ANKARA
 11 Temmuz 2024 Perşembe 12:30
Kotan Once Egosunu Yensin...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir