MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’de yoğun gündemli hafta: 'Masa' ve 'sandık' kurulacak, Aslanoğlu dönemi ilki yaşanacak!
Politika
1 Temmuz 2024 Pazartesi 08:23

CHP İzmir’de yoğun gündemli hafta: 'Masa' ve 'sandık' kurulacak, Aslanoğlu dönemi ilki yaşanacak!

CHP İzmir’i yoğun bir hafta bekliyor. Gün içinde Genel Başkan Özel kente gelecek. İptal edilen Buca kadın kolları kongresi de gün içinde gerçekleşecek. Çarşamba günü İl Başkanı Aslanoğlu dönemi ilki gerçekleşecek, il danışma kurulu yapılacak. Aynı gün genel merkezden görevlendirilen 2 ismin katılımıyla kentte başkanlar ve sendikalar arasında TİS masası kurulacak. Haftanın finalinde ise il kongresi var. Kadınlar sandık başına gidecek ve il başkanı seçecek.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İzmir Örgütü, yoğun bir hafta geçirecek.

ÖZEL İZMİR’E GELİYOR
CHP İzmir, haftanın ilk gününde Genel Başkan Özgür Özel’I ağırlayacak. CHP Lideri Özel, gün içinde Aydın ve Bodrum'daki mesaisinden önce İzmir'e gelecek. Özel, İzmir’in Selçuk ilçesi ile Aydın’ın Kuşadası ilçesinin sınırındaki Arvalya mevkisindeki orman yangını nedeniyle bölgeye 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulunacak. 

İPTAL KONGRE YAPILIYOR
Bugün kadın kollarında son ilçe kongresi gerçekleşecek. Daha önce yaşanan olaylar nedeniyle iptal edilen Buca Kadın Kolları İlçe Kongresi gün içinde gerçekleşecek ve 30 ilçede kongreler tamamlanmış olacak.

ASLANOĞLU DÖNEMİ İLKİ: İL DANIŞMA KURULU
3 Temmuz Çarşamba günü ise İl Başkanı Şenol Aslanoğlu döneminde bir ilk gerçekleşecek. CHP İzmir İl Danışma Kurulu, Tepekule Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Üyeye de açık olacak olan toplantıda üyelere konuşma verilmeyecek. Toplantıda geride kalan yerel seçimlerin değerlendirilmesi ve önümüzdeki sürecin masaya yatırılması bekleniyor. İl danışma kurulu akşam saatlerinde yapılacak.

GENEL MERKEZ MÜDAHİL OLDU: TİS MASASI
Çarşamba günü bir de TİS zirvesi gerçekleşecek. CHP Lideri Özel tarafından görevlendirilen Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşçıer ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın katılımıyla çarşamba günü belediye başkanları ve memur sendikalarının temsilcilerinin yer alacağı toplantı mesaisi gerçekleşecek.

KADINLAR İL BAŞKANINI SEÇECEK
CHP İzmir’de yoğun gündemli haftanın finali ise il kongresiyle tamamlanacak. 6 Temmuz Cumartesi günü CHP İzmir İl Kadın Kolları Kongresi gerçekleşecek. Kongrede yarış yaşanması bekleniyor. Mevcut il başkanı Nurdan Şenkal Uçar dışında Zahide Kurun ve Pınar Sertceylan da adaylık için yola çıkmıştı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir