MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’de yoğun program: Kritik kamp, saha çalışması ve çifte örgüt buluşması!
Politika
24 Mayıs 2022 Salı 11:33

CHP İzmir’de yoğun program: Kritik kamp, saha çalışması ve çifte örgüt buluşması!

Soyer ve ilçe belediye başkanlarının CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Van’da yapacağı büyük seçim kampında boy göstereceği günlerde CHP İl Başkanı Yücel ve İzmir milletvekilleri de sahaya inecek, bunun yanı sıra örgüt aynı gece iki ilçede gerçekleşecek birlik buluşmalarında bir araya gelecek.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü Mayıs ayına yoğun bir mesai trafiğiyle nokta koyacak. 

BAŞKANLAR KRİTİK SEÇİM KAMPINA
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile ilçe belediye başkanlarının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Van'da seçim gündemiyle yapacağı büyük kampta boy göstereceği günlerde CHP İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir milletvekilleri de sahaya inecek, bunun yanı sıra örgüt aynı gece iki ilçede gerçekleşecek birlik buluşmalarında bir araya gelecek.  CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 11'i büyükşehir olmak üzere toplam 248 belediye başkanı ile 27-28 ve 29 Mayıs tarihlerinde Van'da bir araya gelecek. Toplantıda ana gündem maddesi seçimler olacak.

YÜCEL VE VEKİLLER 2 İLÇEDE SAHAYA İNİYOR 
CHP İl Başkanı Yücel ile İzmir Milletvekilleri 26 ve 27 Mayıs tarihlerinde Ödemiş ve Kiraz’da sahaya inecek. CHP Heyeti iki ilçede üreticinin, esnafın ve vatandaşların nabzını tutacak. 

ÇİFTE BİRLİK-BERABERLİK BULUŞMASI 
CHP Örgütü aynı zamanda 27 Mayıs Cuma akşamı iki ilçede gerçekleşecek önemli buluşmalarda birlik ve beraberlik mesajı verecek. 

Bayındır’da Çınar Kır ve Düğün Salonu’nda ‘Küçük Menderes’te Büyük Buluşma’ sloganıyla düzenlenecek örgüt buluşmasına CHP İl Başkanı Deniz Yücel, il yönetimi ve Kiraz’da sahaya inen vekillerin yanı sıra CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve CHP PM üyeleri de katılacak. 

Aynı gün CHP Menemen Örgütü de bir birlik-beraberlik buluşmasına ev sahipliği yapacak. Rüya Garden’da gerçekleşecek buluşmada ise saha çalışmasına katılmayan milletvekillerinin yanı sıra çevre ilçelerin ilçe başkanları ve parti yöneticileri de katılacak. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Mualla Akgün
 24 Mayıs 2022 Salı 17:08
Küçük Menderes Havza İlçelerinin İl örgütü çatısı altında bir araya gelmesi olumlu olacak.CHP parti meclis üyeleri Grup başkan vekilimiz Özgür Özel birlikte olunacak.Kamu oyunda güç gösterisi acısındanda önemli buluyorum.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir