MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’den 30 ilçede 500 bin broşürle sandık çağrısı!
Politika
5 Mart 2024 Salı 08:31

CHP İzmir’den 30 ilçede 500 bin broşürle sandık çağrısı!

CHP İzmir Örgütü küskün seçmenleri sandığa çekmek için düğmeye bastı. Örgüt ‘Bir İzmir Var’ sloganıyla yola çıkan çalışma kapsamında 30 ilçede sahaya inerek 500 bin broşür dağıtıp ‘Vazgeçme, oyuna sahip çık’ çağrısı yapacak.

GERÇEKİZMİR – Türkiye yüzünü 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere çevirirken, siyasi partilerin ve belediye başkan adaylarının saha ve propaganda çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı de bu kapsamda önemli bir çalışmanın startını verdi. CHP İzmir küskün seçmene sandık çağrısı yapmak için sahaya indi.

‘Bir İzmir Var’ sloganıyla yola çıkan çalışma kapsamında örgüt toplam 500 bin broşür dağıtarak ‘Vazgeçme, oyuna sahip çık’ çağrısı yapacak.

İzmir’in 30 ilçesinin en işlek caddelerinde dağıtılacak broşürlerde ‘Bir İzmir Var’ başlığı altında “Kıymetli İzmirliler, oyunu gör, oyuna sahip çık… Sebep ne olursa olsun boş verme, vazgeçme!” ifadeleri yer aldı. 


 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Esnaf
 5 Mart 2024 Salı 13:52
Oturduğumuz mahallenin bakkalına geçen bir aday brosürü bırakıp gitmisler tek kelime etmeden, tezgah üstünde duruyordu brosur. Sorsanız esnafı dolasmıslardır:)
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir