MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’den İstanbul’a İmamoğlu’na destek çıkarması!
Politika
15 Aralık 2022 Perşembe 11:01

CHP İzmir’den İstanbul’a İmamoğlu’na destek çıkarması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu’na mahkemenin 2 yıl 7 ay 15 gün hapis ve siyasi yasak kararının ardından büyük bir destek geldi. CHP İl Başkanı Yücel, Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer ile ilçe belediye ve ilçe başkanları Saraçhane’de miting havasında geçmesi beklenen buluşmaya tam kadro katıldı.

GERÇEKİZMİR – İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yargılandığı YSK üyelerine hakaret davasında 2 yıl 7 ay 15 gün hapis ve siyasi yasak maddesinin de uygulamaya konması cezası verilmesinin yankıları sürüyor. 

Kesinleşmesi İstinaf mahkemesi ve Yargıtay süreçlerinin tamamlanmasına bağlı olan karara CHP İzmir cephesinden büyük tepki gelirken, örgüt İstanbul’a çıkarma yapma kararı aldı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in dün İstanbul'a giderek partili diğer büyükşehir belediye başkanlarıyla birlikte İmamoğlu ile bir araya gelmesinin ardından CHP İzmir Örgütü de bugün yola çıktı. 

CHP İl Başkanı Deniz Yücel ile il yönetiminin yanı sıra ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili de ilçe örgütlerinin kaldırdığı otobüslerle İstanbul'un yolunu tuttu. İl Başkanı Yücel yolculuk öncesi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kızgınız, öfkeliyiz ama umutsuz değiliz. Bilmiyorlar ki, bu haksızlıklar bizi daha çok kamçılıyor, daha çok motive ediyor" mesajını verdi. 

CHP İzmir Örgütü bugün Saraçhane’de miting havasında geçen beklenen büyük destek buluşmasında yerini aldı. 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir