MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’den temsilcilik atağı!
Politika
8 Haziran 2021 Salı 08:59

CHP İzmir’den temsilcilik atağı!

CHP İzmir’de geçmişte uygulanan temsilcilik ofisleri yeniden açılmaya başladı. Nüfusu kalabalık ve merkeze uzak mahallelerde partililerin ve vatandaşların rahat ulaşmaları adına temsilcilikler yeniden hayata geçiyor. Uzun yıllardır tek olarak faaliyet gösteren Torbalı Ayrancılar temsilciliğine Kemalpaşa Bağyurdu ve geçtiğimiz gün açılan Karaburun Mordoğan temsilciliği eklendi. Sırada 3 mahalle daha var.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü tam kapanmanın ardından vaka sayılarının azalmasıyla saha çalışmalarına hız verilirken, geçmişte beldeler de faaliyet gösteren ancak zamanla kapanan temsilcilikler yeniden hayata geçiyor.

Beldelerin kapanmasının ardından uzun süre sadece Torbalı Ayrancılar’da temsilcilik ofisi devam etmişti. Geçtiğimiz aylarda Kemalpaşa Bağyurdu’nda da ilçe başkanlığı temsilcilik açarken, sayı artmaya başladı.

Son olarak geçtiğimiz gün Karaburun Mordoğan’da temsilcilik ofisi açıldı. Kemalpaşa’da Ulucak ve Armutlu ve Ören’de de önümüzdeki günlerde temsilcilik açılacak. Seçim maratonuna doğru temsilciliklerin kırsal ilçelerde arttırılması planlanıyor.

Temsilcilik ofisleriyle nüfusu kalabalık ve merkeze uzak mahallelerde partililer ve vatandaşlarla daha rahat temas edilecek. Buralarda yer alacak görevliler partililerin ve vatandaşların istek şikayet ve taleplerini ilçe başkanlıklarına ve belediye CHP’deyse belediye başkanına aktaracak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir