MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Karabağlar'da Akpınar da 'varım' dedi
Politika
25 Kasım 2017 Cumartesi 16:53

CHP Karabağlar'da Akpınar da 'varım' dedi

CHP Karabağlar’da Eğitimciler Derneği(Eğit-Der) İzmir Şube Başkanı Necati Akpınar, ilçe başkan adaylığını açıkladı.

GERÇEKİZMİR - CHP Karabağlar’da, mevcut ilçe başkanı Ali ihsan Yıldız’ın ardından Eğitimciler Derneği(Eğit-Der) İzmir Şube Başkanı Necati Akpınar da ilçe kongresinde başkanlığa aday olduğunu duyurdu.

ADD; EĞit-Der, İlçe Eski Başkanı orhan polat, meclis üyesi Vahap Batıhan gibi isimlerin destek verdiği Akpınar, adaylık açıklamasını İlçe binası önünde gerçekleştirdi. Akpınar'ın adaylık açıklamasına İlçe Başkanı Yıldız da katıldı.

YENİ BİR UMUDA ADIM ATMAK İÇİN HAZIRLANMALIYIZ

“CHP adına hep beraber sesleniyoruz” diyen Akpınar şunları söyledi:  Otokrasi yerine demokrasi için sesleniyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Türkiye’deki iktidarına katkı koymak için sesleniyoruz. Örgütlü mücadele ve dayanışma örneği vermek için sesleniyoruz. Parti içi adalet, liyakat emeğin temsili için sesleniyoruz. Birlikte omuz omuza emperyalizme ders verecek mücadeleyi örgütlemek için sesleniyoruz. Devrimcilik, halkçılık, milliyetçilik, cumhuriyetçilik, laiklik, devletçilik ilkelerinin korunması kollanması için hücuma kalkacak bir yönetim anlayışını kurmak adına sesleniyoruz. Bizi 2019 da değişebilecek rejim sonrasında kurtaracak bir Mustafa Kemal Atatürkümüz yok. Bizi bizim cesaretimiz kurtaracak. Bu nedenle; Partimizin Karabağlardaki gücüne güç katmak, destek vermek, örgütlü çalışmalarımızı halkla paylaşmak, yeni bir umuda adım atmak için hazırlanmalıyız. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde adalet yürüyüşünde yakaladığı toplumsal desteği devam ettirmek,  sürekliliğimizi korumak için harekete geçmeliyiz.”

BİRLİK OLMALIYIZ

Cumhuriyet Halk Partisi’nin daha da büyük bir kitlesel seçenek olmasına katkı koymak zorunda olduklarını ifade eden Akpınar, “Bu mücadelenin yürütücüsü olmak için bir araya gelmeliyiz. İktidarı hedefleyen bir partinin ilk basamağının nitelikli ilçe örgütleri olduğu bilinciyle tüm duygu ve ön yargılarımızdan arınıp birlik olmalıyız. Bu nedenle; Partinin alışılagelmiş anlayıştan kurtulmasını isteyen, parti içi demokrasiyi savunan, partiye yeni bir dinamizm gelmesini, yeni kadrolar kurulmasını isteyen herkesle birlikte olacağız” dedi.

ÖZGÜR İRADE VURGUSU YAPTI

Örgütün değer görmek istediğini , özgür bırakılmak istediğine değinen Akpınar şunları söyledi: “ Bunu gerçekleştiren bir yapı kuracağımıza söz veriyoruz. Biz başkalarına neyin yapılmasını, niçin yapılmasını anlatmakla yetinen koltuk devrimcisi olmadığımızı  birlikte verilen savaşın bir parçası olmak  zorunda olduğumuzu bildiğimiz için emperyalizmin tüm kavramlarını reddeden bir anlayışla bu yola çıktık. İnancı ve etnik kimliğinden dolayı kimseyi dışlamayacağız, ötekileştirmeyeceğiz, kimsenin adamı olmayacağız. Halktan kopuk siyasi örgütlenme yerine halkın içinde halk örgütlenmesini yaparak halkın iktidarını kuracağız. Delegenin özgür iradesinin yansımasına etki edecek, siyasi geleceklerini garantiye almak isteyenlerce dışarıdan yapılacak tüm müdahalelere devrimci tavrımızı koymanın zamanı. Her hangi bir kuruluşun, kurumun;  abinin, ablanın isteği ile değil özgür irademiz ile yönetimler belirlemeliyiz.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Kadınşah Bursa
 29 Kasım 2017 Çarşamba 00:30
Karabağlar.''da siyasi bilinciyle,örgütçü yapısıyla,insani davtanışı ile en ideal bir adaydır NECATİ AKPINAR
 fahri şahn
 25 Kasım 2017 Cumartesi 22:54
necati baskan işinin eri büyük adam
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir