MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Karabağlar'da Yıldız 'varım' dedi
Politika
18 Kasım 2017 Cumartesi 14:20

CHP Karabağlar'da Yıldız 'varım' dedi

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız yaptığı yazılı açıklamayla ilçe başkanlığı seçiminde yeniden aday olacağını açıkladı.

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, 9 Aralık'ta yapılacak ilçe başkanlığı seçiminde yeniden aday olacağını açıkladı.

Yıldız yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı;
"Karabağlar’ın Değerli Parti Üyeleri, Değerli Yol Arkadaşlarım; 9 Aralık 2017’de yapılacak ilçe seçiminde, yeniden aday olmaya karar verdim. Benim bu kararı almamda yaptığımız iştişareler ve delege arkadaşlarımın talepleri etkili oldu. İki yıldır yaptığım çalışmaları ve 2019 yılında yapılacak seçimleri düşünerek bu kararı aldım. Değerli üyeler,ülkemiz her geçen gün karanlığa itilmektedir. Bu karanlığı dağıtacak, ülkemizi aydınlığa çıkaracak, örgütlü halk gücüdür. Halkı örgütleyecek tek örgüt ise mensubu olmaktan gurur duyduğum CHP’dir. Karabağlar ilçe örgütünde Demokratik, Güçlü, Katılımcı bir yönetimle yola devam etmek için delegelerimizin desteğini bekliyorum. Atatürk’ün bizlere hedef olarak koyduğu , Çağdaş Uygarlığa ulaşma; Demokratik, Laik, Özgür bir Türkiye için omuz omuza mücadelemize devam edelim. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, Yaşasın örgütlü mücadelemiz.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir