MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Karabağlar'da muhaliflerin adayı da hazır protokolü de!
Politika
21 Kasım 2017 Salı 15:30

CHP Karabağlar'da muhaliflerin adayı da hazır protokolü de!

CHP Karabağlar’da adaylığını yazılı açıklamayla kamuoyuna duyuran mevcut İlçe Başkanı Yıldız’ın rakibi de adaylığını resmiyete döküyor. 190’a yakın delegenin desteğiyle Eğit-Der Başkanı Akpınar cumartesi günü ‘adayım’ diyecek. Akpınar’a destek veren yapılar süreçte bir ilke imza attı ve aralarında protokol yaptı.

GERÇEKİZMİR - CHP’nin parti içindeki en hareketli ilçelerinden biri olan Karabağlar’da kongre öncesi fotoğraf netleşiyor.

YILDIZ ÇARŞAMBA AÇIKLIYOR
Geçtiğimiz hafta sonu yazılı açıklamayla ilçe başkanlığına yeniden aday olacağını duyuran, Çarşamba günü de ilçe binasında düzenleyeceği adaylık açıklamasıyla da adaylığını resmiyete dökecek olan Yıldız’ın kongredeki rakibi de netleşti.

AKPINAR İSMİNDE UZLAŞTILAR
Yıldız’a muhalif isimler Eğit-Der (Eğitimciler Derneği) İzmir Şube Başkanı Necati Akpınar isminde uzlaştı. ADD, Eğit-Der ve ilçenin etkin siyasilerinden Vahap Batuhan gibi isimler bir araya gelerek Akpınar isminde karar kıldı. 100’e yakın delegasyon gücüne sahip yapıya, İlçe Eski Başkanı Orhan Polat ve İlçe Eski Yöneticisi Uğur Dölen’in önderliğinde kurulan Çağdaş Demokrasi ve Güçbirliği Platformu da 90 delegeyle destek verdi.

PROTOKOL YAPILDI
Birleşen bu yapılar 'Demokratik Güçbirliği' adı altında Akpınar isminde uzlaştı ve protokol imzaladı. Kongre süreçlerinde pek rastlanmayan protokolde süreçte izlenecek yol haritası ve listelere öncelikle yazılacak isimlerin taşıması gereken kriterler gibi hususlar yer aldı. Protokole yapıların kurduğu komitede yer alanlar imza attı.

CUMARTESİ 14:00’TE
Akpınar, cumartesi günü saat 14:00’te adaylığını ilçe binasında açıklayacak. Adaylık açıklamasının ardından Demokratik Güçbirliği, kararsız delegeye yönelecek.

Öte yandan ilçede Bünyamin Yolal da adaylık çalışmasını sürdürüyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Halil Şen
 22 Kasım 2017 Çarşamba 18:28
Adaylara başarılar diliyorum. Demokrasinin hüküm sürdüğü, dostluğun öne çıktığı, emek verenlerin iktidar olacağı bir kongre diliyorum.
 Hasan Ay
 21 Kasım 2017 Salı 21:47
Hayırlısı olsun.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir