MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Karabağlar'da yönetimden Sözüpek'e 'tam destek' kararı
Politika
13 Haziran 2023 Salı 18:26

CHP Karabağlar'da yönetimden Sözüpek'e 'tam destek' kararı

CHP’de olağan kongre süreci start alırken, Karabağlar’da aynı zamanda doğal delege olan 16 ilçe yöneticisi kongrede mevcut başkan Sözüpek’e destek kararı aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi, geride kalan genel seçimler ile Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından parti içinde olağan kongre sürecinin startını vermişti. 

Temmuz ayında başlayacak olan delege seçimlerinin ardından önce ilçe kongreleri ardından da il kongreleri gerçekleştirilecek.

Mevcut ilçe başkanı için ilk destek kararı Karabağlar’dan geldi. Mehmet Türkbay’ın milletvekili aday adayı olması nedeniyle boşalan ilçe başkanlığı görevine Büyükşehir Meclis Üyeliği görevinden istifa ederek gelen Bülent Sözüpek’e, ilçe yönetiminden kongre yolunda destek kararı geldi.

Aynı zamanda doğal kongre delegesi olan 16 ilçe yöneticisi, gerçekleştirilen ilçe yönetimi toplantısında kongrede Sözüpek’e destek kararı aldı. 
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Kemal Balkanli
 14 Haziran 2023 Çarşamba 14:52
Yönetim kurulu olarak toplantıdan Başkanımız Bülent Sozupeke tam destek kararı çıktı başkanımızın etrafında kenetlenecegiz
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir