MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Karşıyaka Kongresi'nin yankıları sürüyor: Yıldırım ve Koç ne mesaj verdi?
Politika
11 Aralık 2017 Pazartesi 11:30

CHP Karşıyaka Kongresi'nin yankıları sürüyor: Yıldırım ve Koç ne mesaj verdi?

CHP’de sonucu en çok merak edilen kongrelerin başında gelen Karşıyaka’da Yıldırım-Koç yarışında ipi Yıldırım göğüslerken kongrenin ardından iki isimden sosyal medya aracılığıyla mesaj yayınladı. Yıldırım örgüte seslendi, Koç manidar ifadeler kullandı.

GERÇEKİZMİR – CHP Karşıyaka İlçe Kongresi’nde mevcut ilçe başkanı Uğur Yıldırım ile işadamı Serdar Koç yarıştı.

- CHP'DE GÖZLER O KONGREDEYDİ... YILDIRIM 'KALE'Yİ KORUDU!... 

Sandıkta beyaz-turuncu yarışına sahne olan kongreden zaferle ayrılan beyaz liste ile Yıldırım oldu.

Zaman zaman tansiyonun yükseldiği zaman zaman birlik beraberlik mesajlarının verildiği kongrenin ardından hem Yıldırım hem de Koç sosyal medya hesaplarından mesaj yayınladı.

BÜTÜN ÜYELERİMİZİ GÖREVE ÇAĞIRIYORUM
“10 Aralık günü yapılan Karşıyaka İlçe Başkanlığı kongremizde kazanan CHP olmuştur” ifadesiyle mesajına başlayan Yıldırım şu ifadeleri kullandı: Bunun parti içi bir yarış ve demokrasi şöleni olduğunu ve hepimizin yoldaş ve aynı hedefe yürüyen CHP'nin birer neferi olduğumuzu kimse unutmamalıdır.
AKP iktidarının uygulamalarına karşı ve yaklaşan seçimlere daha güçlü hazırlanmamız için parti içi yarışı demokrasinin bir gereği ve yenilenme olarak görüp birbirimize sarılmalıyız. İlçe Başkanı olarak önümüzdeki günlerde hangi listede yer alırsa alsın nereyi desteklerse desteklesin bütün üyelerimizi göreve çağırıyorum. 13 500 üyemizi ve seçilen 400 delegemizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Yeni seçilen yönetim kuruluna ve 73 İl delegemize de başarılar diliyorum.



MAĞLUP OLMAN BİLE ZAFER SAYILIR
Kongrede kaybeden Koç ise manidar bir mesaj yayınladı. Koç mesajında , “Hayatta kaybedebilirsin. Ahlaksızca bir kazanca tercih et. Birincisinin acısı bir an, ötekinin vicdan azabı bir ömür boyu sürer. Bazı idealler o kadar değerlidir ki; o yolda mağlup olman bile zafer sayılır. Bu dünyada bırakacağın en büyük miras dürüstlüktür” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir