MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Karşıyaka’da Durak ve Engin'den 'Yıldırım' destek
Politika
20 Kasım 2017 Pazartesi 17:41

CHP Karşıyaka’da Durak ve Engin'den 'Yıldırım' destek

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Yıldırım sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla kongrede Durak ailesinin kendisine olan desteğini ve atılan imzayı paylaştı. Yıldırım’a bir destekte ilçe siyasetinin önemli isimlerinden İl Eski Başkanı Ali Engin’den geldi.

GERÇEKİZMİR – CHP İzmir Örgütü’nde geride kalan delege seçimlerinin ardından gözler ilçe kongrelerine çevrildi.

Partide ‘İzmir’in kalesi’ Karşıyaka’da 10 Aralık’ta yapılacak ilçe başkanlığı yarışında mevcut Başkan Uğur Yıldırım’a karşı muhalefetin adayı Serdar Koç yarışacak.

Yıldırım-Koç yarışının yaşanacağı kongrede tavrı merakla beklenen, delege seçimleri sürecinde ‘yönetimin beyaz listeleri’ni destekleyen ancak muhalefetin ‘Bizle hareket edecek’ iddiasında bulunduğu Karşıyaka Belediyesi Eski başkanı Cevat Durak Gerçekizmir’e yaptığı açıklamada bütünleşme için uğraştığını ancak başarılı olamadığını açıklamıştı.

- KARŞIYAKA’DA ESKİ BAŞKAN’DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR: AĞABEYLİK YAPMAK İSTEDİM AMA…

İlçede taraflar destek arayışlarını sürdürürken önemli bir gelişme yaşandı. CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla Durak ailesinin kendisine desteğini açıkladı.

CHP İlçe Başkanı Yıldırım, “Kurucu İlçe Başkanımız ve Karşıyaka'nın önceki dönem Belediye Başkanı Sayın Cevat Durak'ın eşi Bostanlı Kongre delegemiz Birsen Durak şahsıma duyduğu güveni ve İlçe yönetimi olarak başarılı, birleştirici tutumunuzu takdir ettiğini bu nedenle İlçe Başkanlığına adaylığımı desteklediğini belirterek imzaları ile destek verdiler. Teşekkür ediyorum… Biz büyük bir aileyiz” ifadelerini kullandı.

ENGİN’DEN DE AÇIK DESTEK
Öte yandan Yıldırım’a bir destekte ilçe siyasetinin önemli isimlerinden İl Eski Başkanı Ali Engin’den geldi. Bu dönem kendisi yerine genç bir ismi delege yazdıran ancak mahallelerde aktif çalışmanın içinde olan Engin, ilçe binasına giderek Yıldırım’a desteğini bildirdi. Engin’in ziyareti ve desteğini ilçe başkanı Yıldırım, sosyal medya hesabından duyurdu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir