MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Karşıyaka’da Yıldırım-Durak-Engin aynı anda sahada!
Politika
5 Aralık 2017 Salı 08:23

CHP Karşıyaka’da Yıldırım-Durak-Engin aynı anda sahada!

CHP Karşıyaka’da 10 Aralık yapılacak kongre öncesi son düzlüğe girilirken İlçe Başkanı Yıldırım’a süreç boyunca destek veren İl Eski Başkanı Ali Engin ve Karşıyaka Belediye Eski Başkanı Cevat Durak, mevcut başkanla birlikte sahaya indi.

GERÇEKİZMİR – CHP İzmir’de olağan kongre takvimi işlerken, ilçe kongreleri bir bir yapılıyor.

Kentte gözler hafta sonu mesaisinde özellikle de Karşıyaka’da olacak.

Geçtiğimiz kongre sürecine göre daha hareketli olan Karşıyaka’da mevcut ilçe başkanı Uğur Yıldırım’a muhaliflerin büyük desteğini alan işadamı Serdar Koç rakip çıkmıştı. Hem Yıldırım hem Koç sahada harıl harıl çalışırken delegeyi turlamaya devam ediyorlar.

10 Aralık’ta kongre öncesi son düzlüğe girilirken, Yıldırım arkasındaki iki büyük güçle mahalleleri yeniden dolaşmaya başladı.

YILDIRIM-DURAK-ENGİN SAHADA!
Sürecin en başından bu yana Yıldırım’la devam edilmesi noktasında tavır koyan İl Eski Başkanı Ali  Engin ve Karşıyaka Belediye Eski Başkanı Cevat Durak ilçe başkanıyla birlikte sahaya indi. 3 isme Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı ve İlçe Gençlik Kolu Başkanı Ozan Uyan da katıldı. 

4 MAHALLEYE GİTTİLER
Yıldırım-Durak-Engin üçlüsü ilk olarak 4 mahalleye gitti. Latife Hanım, Örnekköy, İmbatlı ve Zübeyde Hanım mahallelerinde delegeyle bir araya gelen üçlü kongre ve sonrasına dönük mesajlar verdi.  Durak ve Engin, Yıldırım’la birlikte kongreye kadar mahalle çalışmalarında yer alacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Mesut Akbaş
 5 Aralık 2017 Salı 13:10
Sizi bir araya getiren nedir anlamıyorum. Dün birbirini gördüğünüzde yüzü yüze bakmayanlar şimdi aynı masa etrafında oturmuş poz veriyorlar. Bu mantıkla mı Karşıyakayı yöneteceksiniz. Tek düşündüğünüz çıkarınız mı?
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir