MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Karşıyaka’da sandıklar kapandı: Yıldırım ve Türsen ne yorum yaptı?
Politika
8 Ekim 2017 Pazar 19:23

CHP Karşıyaka’da sandıklar kapandı: Yıldırım ve Türsen ne yorum yaptı?

CHP Karşıyaka’da delege seçimi mesaisi tamamlandı. Genel anlamda ilçe yönetimi destekli beyaz listeler ile muhalefetin mavi listelerinin yarıştığı seçim maratonu sonrası İlçe Başkanı Yıldırım ile potansiyel aday, Karşıyaka Belediye Eski Başkanı Türsen’den önemli mesajlar geldi.

GERÇEKİZMİR – CHP İzmir’de delege seçimi maratonunda son viraja girilirken, partinin kentteki ‘kalesi’ Karşıyaka’da takvim Pazar günü Dedebaşı, Zübeyde Hanım, Latife Hanım ve Şemikler mahallelerinde kurulan sandıklarla sonlandı.

Karşıyaka’da seçimler genel anlamda ilçe yönetimi destekli beyaz listeler ile muhalefetin mavi listelerinin yarışına sahne olurken, beyaz liste ağırlıklı bir fotoğraf ortaya çıktı.

Büyük yarışın ardından CHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ile adı ilçe başkanlığı adaylığı için geçen Karşıyaka Belediye Eski Başkanı Cihan Türsen’den önemli mesajlar geldi.

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
Sosyal medya hesabından mesaj veren Başkan Yıldırım, “Bugün Karşıyaka’da gerçekleşen seçimlerde delege seçilen arkadaşlarımın tamamını kutluyorum. Karşıyaka'da bugün şölen havasında geçen seçimler neticesinde kazanan CHP ve Karşıyaka örgütü olmuştur. Beyaz da bizim mavi de bizim turuncu, kırmızı, sarı ve pembe de bizim çünkü biz büyük bir aileyiz” ifadelerine yer verdi.

“MUHALEFET TAHMİNLERİN ÜZERİNDE SAYIYA ULAŞTI”
Yıldırım gibi sosyal medya hesabından açıklama yapan Türsen de “CHP Karşıyaka’da mahalle delege seçimleri tamamlandı. Artık söz delegelerde… Çok onurlandık ki, parti içi demokrasinin işletilmesine, belediyenin üyelerin seçme ve seçilme özgürlüklerini engellemesine karşı eleştirilerimiz ve tepkilerimiz ile seçim sürecine damgamızı vurdu. Ayrıca muhalefet, tahminlerin üstünde delege sayısına da ulaştı. Bu ilkelerde buluşan olan kongre delegelerimiz, sonuçları irdeleyecek ve katılımcı yöntemle yeni süreç için tavrını, adaylarını belirleyecek. Seçilen Kongre Delegelerini ‘sürü hesabı’ ile değerlendirenlere karşı, bu delegeler yüreklerini tepkisini ortaya koyacaktır. Tek istemimiz (ne acıdır ki), delegelerin oy kabininde özgür bırakılmaları” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir