MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Karşıyaka'da yüksek tansiyon! Türsen'e 'Yıldırım' yanıt: Kin, nefret ve düşmanlık!
Politika
5 Ekim 2017 Perşembe 08:39

CHP Karşıyaka'da yüksek tansiyon! Türsen'e 'Yıldırım' yanıt: Kin, nefret ve düşmanlık!

CHP Karşıyaka’da sular iyice ısındı. İlçe muhalefetinin etkili ismi Türsen’in, ‘yönetimde adaylık imzası’ iddiasına ilçe başkanı Yıldırım’dan jet yanıt geldi.

GERÇEKİZMİR - CHP Karşıyaka’da devam eden delege seçimlerinde tansiyon iyiden iyiye yükseldi.

İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ve yönetim desteklediği beyaz listelerle muhalefetin desteklediği mavi listelerin rekabeti sürerken ilçede sandık mesaisinde son haftaya girildi.

Muhalefetin İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ve yönetimine eleştirileri sürüyor.

İlçe muhalefetinin etkili ismi Karşıyaka Belediye Eski Başkanı Cihan Türsen, sosyal medyadan sert bir çıkışa imza attı. Türsen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda partisinin Karşıyaka İlçe Başkanlığı için Yüksek Seçim Kurulu (YSK), İlçe Başkanı Yıldırım için YSK başkanı benzetmesi yaptı. Türsen, mesajında ilçe yöneticilerinden bir bölümünün delege seçimleri sürerken İlçe Başkanı Uğur Yıldırım için imza verdiğini öne sürdü.

- TÜRSEN'DEN 'YSK' SALVOSU!... 

Türsen’in Yıldırım’ın delege seçimleri sürerken imza istediğini/topladığını öne sürmesine İlçe Başkanı Yıldırım’dan jet yanıt geldi.

“KİN NEFRET DÜŞMANLIK…”
Yıldırım Gerçekizmir’e yaptığı açıklamada şunları söyledi: İlçe yönetim kurulu toplantısında imza talep etmedim. İlçe başkan adayı olup olmamamla ilgili ilçe yönetici arkadaşlarımla, yol arkadaşlarımla karar vereceğiz. O gün geldiğinde ilçe yönetim kurulu arkadaşlarımızdan imza isteyerek yola çıkacağım. Bana arkadaşlarımız ‘aday mısın’ diye sordu. Ben de kararı kongre delegeleri verir. ‘Bu yönde bir ışık alırsam önce sizinle paylaşırım ve onayınızı isterim’ dedim. Böyle bir konuşma oldu yönetimde… Siyaset ahlak ve etik sınırlar içinde yapılması gerekli. Ayıp denen bir şey var. Bunun neresinde imza isteme var? ?Amacınıza ulaşmak ve şahsı çıkarlarınız için her yol mübarek değildir. Karaladığınız kişiler CHP’nin onurlu birer üyeleridir. Parti içi yarışla, kin nefret ve düşmanlığı birbirine karıştırmasınlar. Herkesin bu süreçte duyarlı ve sağduyulu olması gerekir. Sayın Türsen’e bu tür ithamlar yakışmıyor. Sayın Türsen’in kendi mahallesinde delege seçilmemesi nedeniyle yaptığı karalama siyasetini kınıyorum...

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir