MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Karşıyaka’dan Özen’e vefa: Önemli isimleri buluşturan açılış
Politika
19 Mart 2018 Pazartesi 15:46

CHP Karşıyaka’dan Özen’e vefa: Önemli isimleri buluşturan açılış

Geçtiğimiz ay hayatını kaybeden CHP’nin duayen isimlerinden Özen’in ismi, Karşıyaka’da ilçe binasındaki toplantı salonuna verildi. Salonun açılışı bir çok ismi de bir araya getirdi.

GERÇEKİZMİR - Karşıyaka’da 4 dönem üst üste CHP ilçe başkanlığı yapan, partinin emektar isimlerinden Ertam Özen, geçtiğimiz ay yaşama gözlerini yummuştu.

CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı Özen’in ismini, partinin ikinci katında bulunan ve yenilenen 300 kişilik toplantı salonuna verdi.

Özen’in ismini taşıyan salonun açılışı için düzenlenen törene Özen’in ailesi İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, İl Eski Başkanı Ali Engin, Karşıyaka Belediye Eski Başkanı Cevat Durak, il yöneticileri Adnan Alabay ve Sedrettin Coşkuner ile, meclis üyeleri, eski ilçe başkanları, eski yöneticiler ve partililer katıldı.

Açılışa davetli olan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ile eski belediye başkanı Cihan Türsen’in yoğun programları nedeniyle katılamadıkları öğrenildi.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 CİHAN TÜRSEN
 19 Mart 2018 Pazartesi 16:27
Öğleden sonraya uzayan mesleki sorumluluğum nedeniyle katılamadığım toplantıda gösterilen vefa örneği kurumsal yapımıza uyan bir karardır, kutlarım, tekrar rahmet dilerim.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir