MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Kemalpaşa seçimini yaptı: 2 adaylı yarışı kim kazandı?
Politika
9 Aralık 2017 Cumartesi 16:22

CHP Kemalpaşa seçimini yaptı: 2 adaylı yarışı kim kazandı?

Kongrede mevcut ilçe başkanı Ulviye Üreten,  eski ilçe başkanı ve aynı zamanda Büyükşehir Meclis Üyesi Mehmet Ayçil ile yarıştı. Nefes kesen yarışı 144'e 131 oyluk sonuçla Ayçil kazandı.

GERÇEKİZMİR – CHP İzmir’deki kongre maratonunda 6 seçimli Cumartesi gününde Kemalpaşa Örgütü de yeni başkanını ve yönetimini seçti.

Dere Mersin Alanı’nda gerçekleşen CHP Kemalpaşa Kongresi iki adaylı rekabete sahne oldu.

Kongrede mevcut ilçe başkanı Ulviye Üreten,  eski ilçe başkanı ve aynı zamanda Büyükşehir Meclis Üyesi Mehmet Ayçil ile yarıştı. Kongrenin divan başkanlığını CHP PM Üyesi Mustafa Moroğlu yaptı.

KAZANAN AYÇİL 
2 adaylı yarış nefes keserken, rekabet sonuçlara da yansıdı. 144 delegenin oyunu alan Ayçil CHP Kemalpaşa'nın yeni başkanı olurken, Üreten ise 131 oyda kaldı. 

CHP Kemalpaşa'da Ayçil başkanlığındaki yeni yönetim de Ferah Adar, Mehmet Rıfat Baykal, Nilgün Coşkun, Yüksel Çelik, Volkan Dönmez, Mustafa Güneş, Hülya Kara, Meltem Kaya, Esat Kırşehirli, Osman Oray, Kadem Özarslan, Ufuk Koçak Özcan, Hüsamettin Saydam, Engin Şahin, Kenan Ürem ve Şahin Üstündağ'dan oluştu. 

Ayçil’in listesinde kendisiyle birlikte yer alan Özkan Ataman, Hamdi Bulut, Yüksel Çelik, Suna Çetin, Sevim Dalgıç, Rıza Günak, Burhan Güneş, Kerim Kurnaz, Talat Özışık ve Bülent Yavuz il delegesi seçildi. 

ESKİ SEKRETERE ÇİZİK ŞOKU
Öte yandan Üreten’in yönetiminde ilçe sekreteri olan Yüksel Çelik, kongrede Ayçil’in listesinde yer aldı. Çelik çizik yiyince liste dışı kaldı.  ÇeliK’in yerine birinci sıra yedek listeden İlyas Karnak yönetime girecek. 

Kaybeden listede kimler vardı? 
Üreten’in yönetim listesinde Nazmi Akar, Miktat Atmaca, Ahmet Cemil Balyeli, Hamza Bilir, Gamze Burç, Fatma Cengiz,Özali Değer, Nevzat Efe, Hasan Er, Mithat Kahya, Ebru Kasap, Mustafa Taşan, Tülay Türk, Cemal Yeşilırmak, Ahmet Yılmaz ve Recep Zünbül yer alıyordu. Üreten’in il delege listesi de kendisinin yanı sıra ise Ünsal Atmaca, Salih Çokdar, Süleyman Ergüner, Koray Gerem, Ali Gevran, Sevinç Gönülbağı, İbrahim Kabasakal, İbrahim Kandemirli, Neşe Öztürk ve Ahmet Yıldırım’ından oluşmuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir