MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Konak Meclis Üyesi o ilçeden adaylığını açıkladı!
Politika
13 Eylül 2018 Perşembe 12:52

CHP Konak Meclis Üyesi o ilçeden adaylığını açıkladı!

Konak Belediye Meclis Üyesi CHP'li Vedat Uğur sosyal medya üzerinden belediye başkan aday adaylığı açıklaması yaptı. Uğur rotasının Kemalpaşa olduğunu duyurdu.

GERÇEKİZMİR – 2019 yılının Mart ayıda yapılacak yerel seçimlere 7 aydan az bir süre kala sandık ateşi iyice yanmaya başladı.

Yerel seçimler için geri sayıma geçilirken, aday adayları da bir bir sahaya iniyor.

İzmir’de CHP’de sürpriz bir aday adaylığı çıkışı geldi.

Konak Belediye Meclis Üyesi avukat Vedat Uğur sosyal medya üzerinden aday adaylığı açıklaması yaptı. Uğur, doğum yeri olan Kemalpaşa’dan aday adayı olduğunu kamuoyuna duyurdu.

Uğur sosyal medyadan CV’sini de paylaştığı mesajında, “Sevgili dostlarım,arkadaşlarım.Mart 2019 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden Kemalpaşa Belediye Başkanlığına adaylığımı koymayı düşünüyorum. İlgi ve destekleriniz için şimdiden teşekkür eder,sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 selçuklu
 13 Eylül 2018 Perşembe 19:52
Selçuk'ta Bu kaybedilen ilçelerden biri oldu yanlış gösterilen yıpranmış Belediye başkanı 20014'te Selçuk'ta kaybetti. 4. dönem aday olmak yerine partide bir değişime yön verse idi şimdi Genel seçimlerde aldığı oyla CHPnin kalesi Selçuk akp ye altın tepside sunulmazdı. Gerçi yenilen pehlivan güreşe doymaz misali hala 5. dönem aday olmaya çalışan egoları tavan yapmış Halktan 2009 da sarı 2014'te kırmızı kart yediğini hala unutmuş biri kesinlikle aday yapılmamalı. Selçukta Selçuklu Belediye tecrübesi olan yenibir aday burada seçimi akpden alır.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir