MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Konak'ta İlgazi o mesajlarla yola çıktı
Politika
31 Temmuz 2023 Pazartesi 20:29

CHP Konak'ta İlgazi o mesajlarla yola çıktı

CHP Konak'ta hafta sonu yapılacak olan kongre öncesi, Konak Meclis Üyesi Ozan Ali İlgazi, ilçedeki önemli aktörlerin de desteğini alarak adaylık için yola çıktı. İlgazi’nin ilçe binası önünde yaptığı adaylık açıklamasına partililer yoğun katılım gösterdi. İlgazi, " CHP büyük bir ailedir. Bu ailenin yetiştirdiği, içinden çıkan bir evladı olarak, evimizi büyütmek, ailemizi genişletmek için sizlerle birlikte yola çıkıyorum" dedi.

GERÇEKİZMİR -Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü'nde kongre maratonu bu hafta başlıyor.

İlk hafta mesaisinde gözler Konak'ta olacak. Yaklaşık 2 yıldır CHP Konak İlçe Başkanlığı görevini yürüten Akın Küçükoğullarından’ın aday olmama kararı sonrası gözler adaylara çevrilmişti.

Konak Meclis Üyesi Ozan Ali İlgazi, ilçedeki önemli aktörlerin de desteğini alarak adaylık için yola çıktı.

İlgazi’nin ilçe binası önünde yaptığı adaylık açıklamasına partililer yoğun katılım gösterdi. İlgazi'nin adaylık açıklamasında ilçe başkanı Küçükoğullarından da yer aldı.

EMEĞİN MÜCADELESİNİ BÜYÜTMEYE GELİYORUZ

İlgazi'nin konuşmasındaki satır başları şöyle;

1999 yılında evimizin mutfağı olan gençlik örgütünde çıkmış olduğum uzun yolun sonunda, gelenekten geleceğe olan inancımız ile kaşınızdayım. O günkü hayalimi gerçekleştirmek için sizlerle birlikte yola çıkmak istiyorum. CHP büyük bir ailedir. Bu ailenin yetiştirdiği, içinden çıkan bir evladı olarak, evimizi büyütmek, ailemizi genişletmek için sizlerle birlikte yola çıkıyorum! Biz emekten yana olanlar, yani emekçi CHP’liler olarak hep birlikte emeğin mücadelesini büyütmeye geliyoruz

Parti içi demokratik yarışımızın sona erdiği andan itibaren, esas kavga, asıl mücadelemiz başlayacak. Değerli arkadaşlarım, burası CHP… Burası Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emaneti… CHP masa başında değil, savaş meydanlarında kurulmuş bir partidir. O yüzdendir ki, bizlerin umutsuzluğa, yılgınlığa kapılacak bir anımız dahi yok! Evet bizim yolumuz zordur, meşakkatlidir, taşlı, dikenlidir. Ama unutmayın ki diktatörler bir kez düşerse asla ayağa kalkamazlar, yok olurlar. Ama biz devrimciler bin kez düşsek de kavgaya devam ederiz, etmeliyiz, edeceğiz. İnanın, buna arkadaşlar, inanın bunu biz başaracağız.

Bizler önce birbirimizi sevmeyi, omuz vermeyi öğreneceğiz. Sevgi dilini ülkemize yeniden getireceğiz. Partimizi iktidar yapacağız. Hiç kimseyi, ‘ocu’, ‘bucu’ diye ayrıştırmadan, ötekileştirmeden hep birlikte başaracağız.  Zulme ve baskıya asla boyun eğmeyeceğiz. Cumhuriyet değerlerimizden, ilkelerimizden ve sol, sosyal demokrat ideolojimizden asla taviz vermeyeceğiz! Daha güçlü, daha kararlı ve hep birlikte geleceğiz, geliyoruz! Şimdi bu zor, meşakkatli, taşlı, dikenli ama sonu zafer olan yolu hep birlikte, yeniden inşa etmeye var mısınız? El ele, kol kola, omuz omuza mücadeleye var mısınız? Sizler benim ailemsiniz. Sizler benim yoldaşlarımsınız. Sizler benim arkadaşlarımsınız. Sizler benim kardeşlerimsiniz. Sizler benim büyüklerimsiniz.  Kendimi size emanet ediyorum. İyi ki varsınız, var olun, yaşasın örgütlü mücadelemiz! Yaşasın CHP!

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir