MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Konak'ta ilk aday güçlü isimlerin desteğiyle yola çıktı!
Politika
28 Temmuz 2023 Cuma 13:58

CHP Konak'ta ilk aday güçlü isimlerin desteğiyle yola çıktı!

CHP Konak’ta İlçe Başkanı Küçükoğulları’nın aday olmama kararı almasının ardından uzlaşı arayışlarına girilen ilçede kongrede aday olacak ilk isim belli oldu. Konak Meclis Üyesi İlgazi Belediye Başkanı Batur ve İlçe Eski Başkanı Başak ile yaptığı görüşmelerin ardından bu iki ismin de desteğini alarak ilçe başkanlığı için yola çıktı. 

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü’nde mahalle delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından gözler ilçe kongrelerine çevrilirken, merkez ilçede önemli gelişmeler yaşanıyor. 

CHP Konak’ta İlçe Başkanı Akın Küçükoğulları’nın aday olmama kararı almasının ardından uzlaşı arayışlarına girilen ilçede kongrede aday olacak ilk isim belli oldu. 

Konak Meclis Üyesi Ozan Ali İlgazi Belediye Başkanı Abdül Batur ve İlçe Eski Başkanı Şakir Başak ile yaptığı görüşmelerin ardından bu iki ismin de desteğini alarak ilçe başkanlığı için yola çıktı. 

İlgazi’nin delegelerle temaslara da başladığı bildirilirken, kongrede tek aday olmak için mesai yapacağı öğrenildi. 

CHP Konak İlçe Kongresi 6 Ağustos’ta yapılacak. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Paşalı
 28 Temmuz 2023 Cuma 19:16
Cok yanlış bir karar bu donemde birlestirici bir aday olmasi gerekirken tuncay ozkan in ekibinden ifsa olmus basak in askeri batur buyuksehirle birlestirici bir aday uzerinden anlasmis ama bu dümen cevirmek baska birsey degil umarim delegeler bir durus sergiler
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir