MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Konak'ta o isimden Batur'a 'adaylık' ziyareti!
Politika
12 Aralık 2019 Perşembe 11:18

CHP Konak'ta o isimden Batur'a 'adaylık' ziyareti!

Konak’ta Yalı Grubu ile Rıfat Nalbantoğlu ittifakının ilçe başkan adayı olarak yola çıkan eski meclis üyesi Ahmet Karadağ’dan flaş hamleler geliyor. İl binasının altını seçim ofisi olarak tutan Karadağ, süreç boyunca mevcut ilçe başkanı Çağrı Gruşçu’ya destek mesajı veren Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’u ziyaret etti.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi’nde(CHP) delege seçimleri sona ererken, gözler 14’ünde başlayacak olan ilçe kongrelerine çevrildi.

Konak’ta Yalı Grubu ile Rıfat Nalbantoğlu ittifakının ilçe başkan adayı olarak yola çıkan eski meclis üyesi Ahmet Karadağ’dan flaş hamleler geliyor.

İl binasının altını seçim ofisi olarak tutan Karadağ, süreç boyunca mevcut ilçe başkanı Çağrı Gruşçu’ya destek mesajı veren Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’u ziyaret etti.

Karadağ’ın adaylık düşüncesini Batur’la paylaştığı ve süreçle ilgili fikir alışverişinde bulundukları öğrenildi. Batur’un ziyarette  “Demokratik yarış sonrası kim kazanırsa kazansın örgütlü mücadele edeceğiz.  Konakta halkımızın daha mutlu olması için el ele kol kola omuz omuza hep birlikte yol yürüyeceğiz” dediği ve Karadağ’a kongrede başarı dilediği öğrenildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir