MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Konak'tan bayramlaşma turu
Politika
14 Haziran 2018 Perşembe 14:27

CHP Konak'tan bayramlaşma turu

CHP Konak İlçe Başkanlığı, Kemeraltı ve Çankaya esnafına bayramlaşmaya çıktı. Bayramlaşmaya katılan Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, İzmir Milletvekili adayları Tacettin Bayır, Nilay Kökkılınç, Ezgi Deniz Urunga, Zekiye Seda Sönmez, Konak İlçe Kadın Kolları, Gençlik Örgütü, Lise Komisyonu ile birlikte esnafa karanfil dağıtarak bayram tebriğinde bulundu.

CHP yöneticileri ve milletvekilli adaylarının esnafla bayramlaşması yüzlerde tebessüm oluşturdu. İlçe Başkanı Gruşçu ve Milletvekili adayları Kemeraltı girişinden, Havra Sokağı’nın çıkışına kadar esnafla tek tek el sıkışarak bayramlaşmayı tamamladı.

Salonlar Değil Sokak ve Alanlar
Başkan Gruşçu: “CHP Konak İlçe örgütü olarak hem halkımızla hem esnafımızla bayramlaştık. Salonlarda kendi içimizde olan bayramlaşma geleneğini artık sokaklara ve alanlara taşımamız ve  halkımızla buluşmamız gerek. Bu nedenle, bundan sonra bayramlaşmalarımızı tüm halkımızla yaparak, bu sevinci birlikte yaşayacağız.” diyerek bayramlaşma için neden Kemeraltı’nı seçtiğini belirtti.

Gruşçu’nun Ramazan Bayramı’na ilişkin mesajı ise şöyle oldu:” Toplumsal barışın ve huzur ortamının yeniden tesis edildiği, ekonomik dar boğazdan çıkarak toplumun yüzünün güldüğü mutlu aileler ve mutlu bireylerin ülkesi Türkiye’yi yeniden yaratmak için  çok çalışacağız. Sağlıkta ve eğitimde herkes için adaletli ve eşit koşullar için çok çalışacağız. Adaleti bu coğrafyaya yeniden getireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerimizin ve yurttaşlarımızın bayramını en kalbi duygularımla kutlarım. Bir sonraki bayramı huzur ve mutlulukla yaşamak dileğiyle ” sözleriyle bayrama dair umutlarını dile getirdi.

Kemeraltı esnaf ziyareti anons ve müzik eşliğinde gerçekleşirken, esnafın atılan sloganlara eşlik ettiği görüldü.  Yer yer coşkulu anlar, civardaki insanların alkışlarıyla desteklendi.

İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Nilay Kökkılınç: “ Sevgili İzmirli hemşehrilerimiz ve Kemeraltı esnafımızın Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutlar, Cumhuriyet Halk Partisi’ne verecekleri desteklerle bu dönem iktidar olmamızı sağlamalarını ve bizim de halkımızın sorunlarına çözüm getirmemizi diliyorum.” diyerek halktan beklentisini ifade etti.

Kemeraltı esnafı tebriği sonrası Havra Sokağı’ndan CHP Konak İlçe Başkanlığı’na kadar yürüyen grup yer yer sloganlar atarak Çankaya esnafıyla bayramlaşmaya devam etti.

Sempatik tavırları ve güler yüzüyle tanınan İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ezgi Deniz Urunga İzmirlilere : “ Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, 24 Haziran’ın bayram tadında sonuçlanmasını diliyorum. Aydınlık huzur dolu günler ince ince gelecek, karanlık zihniyetin hükümdarlığına son verilecek.” Sözleriyle bayram tebriği yaptı.

İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Zekiye Seda Sönmez: “Bizim bayramlarımız çocukların borçlu doğmadığı bir ülkede , bizim Bayram'larımız hak, hukuk, adaletin gerçekten işletildiği bir ülkede bizim Bayram'larımız halkın huzurla uyandığı bir Türkiye'de, bizim bayramlarımız CHP iktidarında ve Muharrem İnce Cumhurbaşkanlığında olacak. Tüm Konaklı hemşehrilerimiz sevgi ve saygı ile selamlıyor 24 Haziran'da 2. Bayram'ımızı kutlamaya davet ediyorum.” İfadeleriyle 24 Haziran’da CHP iktidarının bayram sevinci yaşatacağını vurguladı.

Grup esnaf ve halk bayramlaşmasını, CHP Konak İlçe Başkanlığı önünde halay çekerek sonlandırdı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir