MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Konak yeni yıla 'sahada' girdi!
Politika
3 Ocak 2018 Çarşamba 09:21

CHP Konak yeni yıla 'sahada' girdi!

CHP Konak İlçe Örgütü ve Sağlık Komisyonu üyeleri 2017’nin son gecesinde hastaneleri ve karakolları ziyaret etti.

CHP Konak İlçe Örgütü adına emniyet mensuplarına meyve sepeti dağıttı, hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini sundu.

Sağlık çalışanları ve emniyet mensuplarına çalışmalarında başarılar dileyen CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak geçen yıl olduğu gibi bu yılda yılbaşını kamuya hizmet eden, toplumu sağlığı, güvenliği için çalışan sağlık ve emniyet mensuplarıyla geçirmek istediklerini belirterek, ziyaretteki amaçlarının empati kurmak olduğunu ifade etti.

Yılbaşının son günü yeni yılın ilk günü insanların evlerinde veya eğlence merkezlerinde aileleriyle birlikte geçirdiğini hatırlatan Başak, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşında rahatlıkla yataklarımızda uyuyabilmemiz ve çocuklarımızın güvenle dolaşabilmesi için görev yapan polislerimizin olduğunun bilinciyle karakol ziyaretlerimize devam ediyoruz. Biz de yılbaşında empati yapalım, hastaneleri ziyaret edip acil servise gelen hastalarımıza geçmiş olsun diyelim, şifa dileyelim. Aynı şekilde toplumun güvenliği için çalışan herhangi bir sıkıntı yaşanmadan gecenin keyifli geçmesi için uğraş veren emniyet mensuplarımızın yanında olalım. Onların yeni yıllarını kutlayalım istedik. Ziyaretlerimiz son derece olumlu tepkiler aldık. Bizlerin toplumsal olarak önemli sorumlulukları bulunmakta, bu anlamda çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz" diye konuştu.

Konak ilçesi sınırları içinde görev yapan Boğaziçi, Gürçeşme ,Gültepe, İkiçeşmelik, Hatay, Kantar Karakolu ile İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Polis Birimi ziyaretini mutluluk ve sevinçle karşıladıklarını ifade eden hasta yakınları ve vatandaşlar ise sadece seçim dönemlerinde değil, böyle zorlu günlerde de partileri yanlarında görmek istediklerini ifade ettiler. CHP Konak ilçe örgütünün örnek bir uygulama başlattıklarına dikkat çeken kamu çalışanları da ziyaretten memnuniyetlerini dile getirdi.

Ayrıca CHP Konak Gençlik Kolları da yeni yılın ilk saatlerine Aralık ayında başlattıkları "Minik Ayaklar Üşümesin" kampanyasını sürdürerek girdi. Bir çok çocuğa ulaşarak yeni yıl mutluluğunu paylaştılar.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir