MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Lideri İzmir'e geldi... 2 kentte yoğun mesai!
Politika
6 Eylül 2019 Cuma 09:45

CHP Lideri İzmir'e geldi... 2 kentte yoğun mesai!

Kılıçdaroğlu, Aydın ve İzmir'de 3 gün boyunca çeşitli ziyaret, açılış ve programlara katılmak için İzmir'e geldi.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 3 gün boyunca Aydın ve İzmir'de çeşitli ziyaret, açılış ve programlara katılmak için İzmir'e geldi.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda Kılıçdaroğlu'nu, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Özuslu, CHP İzmir İl Başkanvekili Azmi Kumova, milletvekilleri, belediye başkanları, il yöneticileri ve çok sayıda ilçe başkanı karşıladı. 

CHP Lideri, Aydın Belediye Başkanı Çerçioğlu ile birlikte Aydın'a gitmek için havalimanından ayrıldı.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun davasını takip etmek için İstanbul'da olduğu için karşılamada yer almazken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu'nu ağırlayacağı İEF açılışının hazırlıkları nedeniyle karşılamada yer almadığı öğrenildi. 

Kılıçdaroğlu'nun programı şöyle:

CHP Lideri saat 11.00’da Çine Belediye Başkanlığı’nı, 14.00’da Nazilli Belediye Başkanlığı’nı, 15.00’da Yenipazar Belediye Başkanlığı’nı, 16.00’da ise Sultanhisar Belediye Başkanlığı’nı ziyaret edecek.

İZMİR'E GEÇECEK

Genel Başkan Kılıçdaroğlu saat 18.30’da ise İzmir 88. Enternasyonel Fuarı’nın açılışına katılacak.Kılıçdaroğlu açılışın ardından Aydın'a dönecek.

7 Eylül Cumartesi saat 10:00 da Aydın'ın Kurtuluş Günü etkinliklerine ve saat: 20:30'da Kuşadası Altın Güvercin Beste Yarışması'na katılacak olan CHP Lideri, 8 Eylül Pazar Günü ise saat 10.00’da ise Selçuk Belediye Başkanlığı’nı ziyaret edecek. Kılıçdaroğlu saat 12.00’da ise Adnan Menderes Havalimanı’ndan Ankara’ya hareket edecek.

İEF'nin açılışına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katılacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir