MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Lideri İzmir’e geliyor: Tugay’a ziyaret ve örgütle zirve!
Politika
6 Haziran 2024 Perşembe 14:23

CHP Lideri İzmir’e geliyor: Tugay’a ziyaret ve örgütle zirve!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, cumartesi günü İzmir’e geliyor. Özel, saat 17:00'da Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay’ı ziyaret edecek. CHP Lideri, ziyaretin ardından meclis toplantı salonunda Tugay, İl Başkanı Aslanoğlu, ilçe başkanları, belediye başkanları ve il yöneticileriyle toplantı yapacak.
GERÇEKİZMİR- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 8 Haziran Cumartesi günü İzmir’e gelecek. 

CHP Lideri saat 17:00’da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’a makamında ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunacak.

Ziyaretin ardından Özel meclis salonunda Tugay, İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, belediye başkanları, ilçe başkanları ve il yöneticileriyle toplantı yapacak.
 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 GÜL DENİZ KONUKLAK
 6 Haziran 2024 Perşembe 22:18
Genel başkanımıza şimdiden hoş geldiniz diyorum.partimizin ?ok eski bir üyesi yim.madem ilçe belediye başkanlarıyla toplantı.yapacak,benim Güzelbahçe bldy.si hakkında bir şikayetim olacak.izmirli hayvanseverler adına.sanirim barınak çalışanları olması gerekir, çok cahiller ve orada kendi halindeki bir köpegimize;cahilliklerinden bu kuduz deyip,köpeğin ağzı,burnunu kanatarak götürdüler.birde CHP belediyesi.bu kadar gaddar ve çalışanları suç işliyor. Bunu gnl.bşk.nimiza iletin.zira söz konusu bir canlı ve bizlerde CHP ye oy vermiş kişiler olarK başka mercilere de başvurmayalim.bu yazımı ciddiye alın lütfen. Gnl.bşk.imiza sevgilerimle.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir